search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:02
MENU CLOSE

MadWalk 2023: Οι πιο λαμπερές εμφανίσεις και ο «καυτός» Μορόνε του «365 Days» (Videos/Photos)

21.11.2023 10:16
madwalk2023

Η μόδα και η μουσική «συναντήθηκαν» το βράδυ της Δευτέρας (20/11) στο γήπεδο του Tae Kwon Do, με τα Madwalk να παρουσιάζουν για 13η χρονιά ένα εντυπωσιακό θέαμα.

Celebrities, σχεδιαστές και τραγουδιστές έδωσαν το δυναμικό «παρών» ποζάροντας στο κόκκινο χαλί λίγη ώρα πριν από την έναρξη της μεγάλης γιορτής με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά η οποία μάγεψε, μάλιστα, τα πλήθη όταν περπάτησε στην πασαρέλα, φορώντας ένα μαύρο βελούδινο φόρεμα.

Ο Βασίλης Ζούλιας με τον Περικλή Κονδυλάτο, η Κατερίνα Στικούδη, η Κατερίνα Λιόλιου, ο Πέτρος Κωστόπουλος, η Σάσα Σταμάτη, ο Πάρης Βαλταδώρος είναι λίγες μόνο από τις παρουσίες που ξεχώρισαν.

Εκτός από διάσημες παρουσίες της ελληνικής showbiz, την παράσταση… έκλεψε ο Μικέλε Μορόνε ο οποίος ήταν η έκπληξη της βραδιάς.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «365 μέρες» του Netflix παρουσίασε ένα σόου για το οποίο καταχειροκροτήθηκε και μάλιστα, επέμενε να πραγματοποιηθεί ζωντανά και χωρίς playback.

Ο Ιταλός ηθοποιός έφτασε στην Ελλάδα την ίδια μέρα της εκδήλωσης των MadWalk και όπως είπε σε ρεπόρτερ του «Super Κατερίνα», δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τη χώρα.

Οι παρουσίες που… έλαμψαν στο κόκκινο χαλί

Διαβάστε επίσης:

Φάρμα: Χαμός ανάμεσα σε Τσάμη και Γιαννακίδη – «Πλακώθηκαν» για δυο… κολοκύθια (Video)

Κώστας Νικούλι: «Έχω βιώσει δύσκολες στιγμές λόγω ρατσισμού – Δεν θα επιστρέψω στον Σασμό» (Video)

Marky Ramone: Δεν εμφανίστηκε σε συναυλία επειδή υπήρχε παλαιστινιακή σημαία στη σκηνή (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 17:02