search
ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:41
MENU CLOSE

Νέο καμπανάκι από Μητσοτάκη για «υπερφίαλες συμπεριφορές» – Φαυλότητα, διαφθορά και αλαζονεία η τριπλή απειλή της β’ 4ετίας  

21.11.2023 06:00
mitsotakis-1231

Το γεγονός ότι ο πρωθυπουργός επιλέγει σε κάθε κομματική εμφάνιση του να στέλνει μηνύματα προς τους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος του ότι θα πρέπει να προσέχουν την συμπεριφορά τους, δείχνει προφανώς την μεγάλη ανησυχία του Κυριάκου Μητσοτάκη μήπως εξ’ αιτίας του 41% η κατάσταση εκτροχιαστεί.

Με την λογική δηλαδή, ότι ΝΔ δεν αμφισβητείται από κανέναν κάποιοι οδηγηθούν σε φαινόμενα αλαζονείας, κατασπατάλησης του δημοσίου χρήματος και περιστατικά διαφθοράς.

Γενικότερα σε μία συμπεριφορά – η οποία θα εκθέτει την κυβέρνηση και θα δείχνει ότι τα στελέχη της ΝΔ αισθάνονται ότι δεν θα πρέπει να λογοδοτούν ποτέ και πουθενά.

Η χθεσινή αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ ότι «το 41% δεν ισοδυναμεί με λευκή επιταγή αλλά με αυξημένη ευθύνη», προσθέτοντας μάλιστα ότι «το ποσοστό αυτό δεν επιτρέπει υπερφίαλες συμπεριφορές γιατί το κοντέρ μηδενίστηκε στις εκλογές. Ο λόγος μας πρέπει να είναι σαφής και μετρημένος» δημιούργησε αίσθηση.

Κάποιοι μάλιστα ερμήνευσαν την αναφορά του αυτή, ως σαφέστατη σπόντα στα όσα συνέβησαν τα τελευταία εικοσιτετράωρα με το ιδιωτικό νεφρολογικό κέντρο το οποίο λειτουργεί χωρίς άδεια και το οποίο συνδέεται με βουλευτή της ΝΔ. Πιο συγκεκριμένα έχει ιδιοκτησιακή συμμετοχή ο πατέρας και ο αδελφός του εν λόγω βουλευτή.

Το γεγονός αυτό είναι ιδιαίτερα σοβαρό – αφού όπως υποστηρίζουν στελέχη του κυβερνώντος κόμματος τα οποία βλέπουν με επιφυλακτικότητα το αφήγημα του 41% – κανένας άλλος πολίτης δεν θα είχε σκεφτεί να κάνει εγκαίνια ενός τέτοιου κέντρου χωρίς άδεια προσκαλώντας μάλιστα και κυβερνητικά στελέχη.

Από εκεί και ύστερα υπάρχει προφανώς και ένα μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο συνδέεται με την υγεία των ασθενών.

Κάποιοι στο κυβερνών κόμμα – και προφανώς ανάμεσα τους είναι και ο πρωθυπουργός – φοβούνται ότι η αυτοδυναμία της ΝΔ, τα μεγάλα ποσοστά που συγκεντρώνει ακόμα και τώρα το κυβερνών κόμμα μπορεί να οδηγήσει κάποιους στην αυθαιρεσία και στη λογική ότι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. 

Μόνο που επειδή πάντα ο λογαριασμός έρχεται στο τέλος ακόμα και εκεί που δεν το περιμένεις, οι συνεργάτες του πρωθυπουργού εμφανίζονται ανήσυχοι για τις πρακτικές και τακτικές κάποιων στελεχών τους, που δείχνουν να έχουν μία παλιομοδίτικη λογική ξεπερασμένη από το χρόνο. 

Διαβάστε επίσης:

«Συρεγγέλα… έλα, αλλά όχι με φόρα, αυτό δεν βγήκε σε καλό» -Το αστείο Μητσοτάκη στη γραμματέα του κόμματος

Νέα ρουκέτα Τσακαλώτου: Με την Αχτσιόγλου μπορούμε να έχουμε Κοινοβουλευτική Ομάδα με 10 έως 12 βουλευτές (Video)

Κασσελάκης: Δεν βλέπω τον εαυτό μου ως φαινόμενο, είμαι απλός άνθρωπος

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 14.05.2024 20:40