search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:44
MENU CLOSE

Ο Ντέιβιντ Λέτερμαν επέστρεψε στο «Late Show», όρθιο τον υποδέχτηκε το κοινό (Video)

21.11.2023 19:59
Letterman

Μετά από οκτώ χρόνια από την αποχώρησή του από την παρουσίαση του Late Show, o Ντέβιντ Λέτερμαν επέστρεψε στο γνώριμο πλατό, με το κοινό να τον υποδέχεται με ενθουσιασμό.

«Κυρίες και κύριοι, ο καλεσμένος μου απόψε σίγουρα δεν χρειάζεται συστάσεις», ανακοίνωσε ο διάδοχός του Στέφεν Κόλμπερτ λίγο πριν το κοινό αρχίσει να χειροκροτά όρθιο.

Σε ένα σημείο της συνέντευξης, ο Κόλμπερτ σχολίασε την παρατήρηση του Λέτερμαν ότι η παρουσίαση ενός νυχτερινού show είναι μια «περίεργη δουλειά που πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν».

Όπως είπε, «είμαι αρκετά τυχερός που έχω τον φίλο μου Τζον Στιούαρτ με τον οποίο μιλάμε για αυτήν την περίεργη δουλειά και τους φίλους μου στο Strike Force Five … Υπήρχε κάποιος για σένα, όταν είχες την εκπομπή, με τον οποίο μπορούσες να το κάνεις αυτό;».

«Ίσως τηλεφωνούσες στον Τζόνι [Κάρσον];»

Ο Λέτερμαν απάντησε ότι ενώ είχε «μεγάλο σεβασμό για αυτούς τους τύπους», όμως όπως είπε ήταν «ορφανός στον κόσμο του talk show». Ενώ η απάντησή του προκάλεσε μια αντίδραση συμπάθειας από το κοινό, ο πρώην οικοδεσπότης του show παρενέβη: «Λοιπόν, δεν εκτιμώ τον σαρκασμό».

Ενώ ο Λέτερμαν έχει κάνει προηγούμενες εμφανίσεις στην τηλεόραση από τότε που έφυγε από το The Late Show – υπήρξε καλεσμένος στο Jimmy Kimmel Live και στο Late Night With Seth Meyers, καθώς και  στο τελευταίο επεισόδιο του The Late Late Show With James Corden  νωρίτερα φέτος – ήταν η πρώτη φορά που επέστρεψε στην εκπομπή που ξεκίνησε στο CBS το 1993.

Διαβάστε επίσης:

«Πρωτιά» για τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ: Ψηφίστηκε ως πιο σέξι φαλακρός άνδρας για το 2023

Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος: «Ποτέ δεν είχα την αντίληψη του ωραίου – Εκτονώνομαι πολύ στη σκηνή» (Videos)

Τάκης Παπαματθαίου: Αποκάλυψε τι δουλειά έκανε πριν γίνει ηθοποιός! (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 15:43