search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 06:59
MENU CLOSE

Η «αναβάθμιση» του ΠΑΣΟΚ, οι ειρωνίες Μητσοτάκη σε ΣΥΡΙΖΑ και η… Black Friday – «Καλύτερα κρύα αστεία παρά εγκληματικές επιλογές» σχολίασε ο Φάμελλος

22.11.2023 15:49
mitsotakis-famellos-NEW

Με το βλέμμα στραμμένο στη δεύτερη θέση εμφανίστηκε στη Βουλή ο Νίκος Ανδρουλάκης, δράττοντας την ευκαιρία από την ισχνή παρουσία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. 

Η …αναβάθμιση του ΠΑΣΟΚ σε αξιωματική αντιπολίτευση φάνηκε να κατοχυρώθηκε και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη με τη μια και μοναδική αναφορά του στον ΣΥΡΙΖΑ, όταν τον αποκάλεσε «black Friday». 

Σε αυτό συνέτειναν όχι μόνον τα ευρήματα των τριών δημοσκοπήσεων που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες που έδειχναν το ΠΑΣΟΚ να έχει σκαρφαλώσει στη δεύτερη θέση, αλλά και στην εικόνα διάλυσης που παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή συζήτηση σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών στη Βουλή. 

«Ήσασταν πολύ επιθετικός στην πρωτολογία σας κ. Φάμελλε, αντιστρόφως ανάλογη με τα ποσοστά σας στις δημοσκοπήσεις,παρόντες στη συζήτηση ενός κόμματος που κόπτεται για την κοινοβουλευτική τάξη και τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες, με το ζόρι ήταν οι μισοί βουλευτές σας», ειπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Κινδυνεύετε να γίνετε κόμμα «black Friday», μείον 50% αν συνεχίσετε έτσι».

Στον Κυριάκο Μητσοτάκη απάντησε ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως προτιμά τα «κρύα αστεία» παρά τις εγκληματικές του ενέργειες στη Θεσσαλία και τον Έβρο. «Φυσικά και ήμουν επιθετικός αφού δεν είστε επαρκείς, τι να είμαστε; Χαμογελαστοί; Εμείς βάζουμε πάνω απ΄ όλα το συμφέρον του τόπου… Καλύτερα να να κάνετε κρύα αστεία για «black Friday», παρά εγκληματικές επιλογές για Θεσσαλία και τον Έβρο», σχολίασε ο Σωκράτης Φάμελλος. 

«Ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να ρίξει τις τιμές και ρίχνει το επίπεδο στη Βουλή!» σχολίασε από την πλευρά της η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ Δώρα Αυγέρη στο twitter.

Διαβάστε επίσης:

Κύρτσος: Ζητεί να ερευνηθεί η εμπλοκή της Αλεξίας Μπακογιάννη στην εξαγορά ιταλικού διυλιστηρίου από τον Στάινμετζ

Ζαχαριάδης για ΣΥΡΙΖΑ: Μένω αποφασιστικά – Λάθος ο τεμαχισμός του χώρου (Video)

ΣΥΡΙΖΑ: Επιταχύνονται οι εξελίξεις – Σε διαρκείς συσκέψεις οι «6+6», πιθανή η αποχώρηση ακόμα και πριν το τέλος της εβδομάδας

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 02:46