search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:44
MENU CLOSE

Ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ διαγνώστηκε με καρκίνο (Video)

23.11.2023 00:51
ortith

Ο Χοσέ Πικουλίν Ορτίθ αποκάλυψε μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram ότι πάσχει από καρκίνο στο παχύ έντερο, στέλνοντας παράλληλα ένα ηχηρό μήνυμα πρόληψης. 

Ο παλαίμαχος Πορτορικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, τον οποίο συνοδεύει μία τεράστια καριέρα με θητείες τόσο στα παρκέ του ΝΒΑ, όσο και στα ευρωπαϊκά, υπογράμμισε ότι θα κάνει τα πάντα για να βγει νικητής, όπως έκανε στο γήπεδο για 25 χρόνια.

«Ως άνθρωπος που έχω μάθει να αντιμετωπίζω τα προβλήματά μου, πρέπει να σας ενημερώσω ότι στις 2 Νοεμβρίου έγινε γνωστό ότι πάσχω από καρκίνο του παχέος εντέρου. Όλοι στην οικογένειά μου είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε με θετική σκέψη, παρ’ όλο που δεν είναι εύκολο», είπε αρχικά στο βίντεο, έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του Σίλβια Ρίος και πρόσθεσε: «Θα δώσω το μέγιστο όπως έκανα πάντα στο γήπεδο και σε όλες τις προηγούμενες δύσκολες στιγμές της ζωής μου. Ζητάμε μόνο να προσευχηθείτε για εμάς. Θα ήθελα να στείλω ένα μήνυμα στους νέους ηλικίας 45 έως 50 ετών.

Μην φοβάστε την κολονοσκόπηση. Η θεραπεία είναι η πρόληψη. Πρέπει να το σκεφτείτε. Πίστευα πως ήταν κάτι άλλο, αλλά έκανα το τεστ, προέκυψε ότι έχω αυτό τον καρκίνο». 

Υπενθυμίζεται ότι ο 60χρονος είχε μακρά θητεία και στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λάρισας, του Ηρακλείου και του Άρη, ενώ το καλοκαίρι του 1998 αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν αγωνίστηκε καθώς βρέθηκε θετικός στην απαγορευμένη ουσία «Στανοζόλη» και του απαγορεύτηκε η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα. 

Διαβάστε επίσης:

Super League: Έντεκα ομάδες με επιστολή τους ζητούν την αποχώρηση του Κλάτενμπεργκ

Κώστας Νεστορίδης: Θετικά τα μηνύματα για την υγεία του, αντέδρασε στη φαρμακευτική αγωγή

Νόβακ Τζόκοβιτς: Το «ευχαριστώ» του Σέρβου στα ελληνικά μετά την τεράστια νίκη στο Τορίνο (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 01:01