search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:39
MENU CLOSE

Σταμάτης Γαρδέλης: «Κάποια στιγμή στραβώνει το μυαλό» λέει ο αδερφός του για τη νoσηλεία στο Δαφνί (Video)

23.11.2023 14:16
gardelis-new

Στο Δαφνί νοσηλεύεται τις τελευταίες ημέρες ο Σταμάτης Γαρδέλης με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι μόνος του πήρε την απόφαση αυτή όταν διαπίστωσε ότι έχει αυτοκτονικές τάσεις.

Μιλώντας στο «Πρωινό», ο αδερφός του, Παναγιώτης Γαρδέλης δήλωσε αισιόδοξος για την κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, δηλώνοντας ότι τα οικονομικά του προβλήματα επιδείνωσαν την ήδη επιβαρυμένη ψυχολογική του κατάσταση.

«Κάποια φάση άσχημη πέρασε, πήγε εκεί, τώρα πιστεύω θα συνέλθει… Περαστικό είναι, ήταν περαστικό, κάποιες στιγμές που μας πιάνει όλους, δεν μας πιάνει; Ένα άγχος, ένα αυτό, εντάξει, πιστεύω μια χαρά θα πάει… Όπως πονάει το χέρι σου, πονάει το πόδι σου, κάποια στιγμή στραβώνει το μυαλό σου! Κάποιοι άνθρωποι που είναι πιο ευαίσθητοι, τους πειράζει πιο πολύ…» είπε και πρόσθεσε:

«Προφανώς! Πρόκειται για αδικία μεγάλη! Ένα μπάχαλο είμαστε! Οι νόμοι είναι σαν τον ιστό της αράχνης, πιάνει μόνο τους μικρούς. Αυτά τα έχει πληρώσει ο Σταμάτης, ό, τι έχει κάνει, προσπαθεί με το νόμιμο τρόπο να βγάλει μια άκρη, γιατί τον έχουνε μπλέξει τελείως με τις μαλ*** τους! Λες και έχει κάνει καμιά βίλα, ένα μικρό σπιτάκι είναι!.

Βέβαια πιεζόταν, ε βέβαια γιατί είναι κόπος… Ένα σπιτάκι, μικρό μόνος του το είχε φτιάξει με πολύ προσωπική δουλειά και εγώ τον είχα βοηθήσει, δεν έκανε κανένα έγκλημα πια! Τι μαλ***…». Στο ψυχιατρείο ξαφνικά πήγε, όχι, δεν ήθελε να μας ανησυχήσει προφανώς…» Όταν ήταν μέσα, μετά το έμαθα… Μου έφυγε το βάρος γιατί λέω εκεί που θα πάει τώρα, είναι ειδικοί άνθρωποι προφανώς… Το σύστημα δεν τον υποστήριξε γιατί ο Σταμάτης ήταν καθαρός άνθρωπος! Δεν ήταν ούτε γλείφτης, ούτε ρουφιάνος… Δεν ταίριαζε απόλυτα σ’ αυτό το κ***σύστημα! Το πάλευε, καλός ηθοποιός είναι, αλλά τι να πω τώρα… Είναι και αυτάρκης ο Σταμάτης, δεν είναι κανένας τύπος να θέλει πολλά λεφτά να κάνει την μεγάλη ζωή, εντάξει… Ζούσε όπως ζει ο μέσος Έλληνας με δυσκολίες, με οικονομικά προβλήματα αλλά ζούσε, εντάξει…».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος» (Video)

Τζον Στάμος – Λόρι Λάγκλιν: Χορεύουν μαζί 28 χρόνια μετά το «Full House» και γίνονται viral! (Video)

Κρίτα για Χαϊκάλη: Ακόμα κι αν η παρενόχληση ξεπερνούσε το χυδαίο, θα καταδικάσουμε έναν τόσο καλό ηθοποιό;

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07