search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:00
MENU CLOSE

Τροχαίο στη Βάρκιζα: Σοκαριστικές εικόνες από το δυστύχημα με τα νεκρά κορίτσια – Θρήνος στους συγγενείς

24.11.2023 15:57
troxaio varkiza 65 – new

Τραγική κατάληξη για δυο νεαρά κορίτσια, 18 και 23 ετών είχε η βόλτα τους πριν επιστρέψουν στο σπίτι τους, καθώς το αυτοκίνητο που επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά τα ξημερώματα με άλλο όχημα στην Αθηνών-Σουνίου, στο ύψος της Βάρκιζας.

Τα δύο νεαρά κορίτσια έχασαν τη ζωή τους και άλλα τέσσερα άτομα τραυματίστηκαν, από τη σφοδρή σύγκρουση που μετέτρεψε το αυτοκίνητο των κοριτσιών σε άμορφη μάζα σιδερικών, παρόλο που άνοιξαν οι αερόσακοι, όπως αποκαλύπτουν και οι φωτογραφίες που παρουσίασε η ΕΡΤ.

Η σύγκρουση των δύο αυτοκινήτων στην λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου ήταν τόσο σφοδρή που χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής, με 9 πυροσβέστες και 3 οχήματα, για να απεγκλωβίσει τους επιβάτες.

Η συνοδηγός και μια ακόμα κοπέλα που καθόταν στα πίσω καθίσματα τραυματίστηκαν θανάσιμα, σύμφωνα με την Τροχαία.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι επιβαίνοντες στα ΙΧ δεν φορούσαν ζώνες ασφαλείας.

Στο αυτοκίνητο που επέβαινε η 18χρονη και είχε κατεύθυνση προς Σούνιο, οδηγός ήταν η 19χρονη ξαδέλφη της, η οποία την είχε πάρει από τη δουλειά για να πάνε μια βόλτα προτού επιστρέψουν σπίτι.


Θλίψη στις οικογένειες των θυμάτων

Η μητέρα της 19χρονης οδηγού, που ανασύρθηκε τραυματισμένη από το αυτοκίνητο δήλωσε συγκλονισμένη από τον θάνατο της 18χρονης ανιψιάς της.

Μιλώντας στο iefimerida.gr τόνισε: «Είμαστε όλοι σε πάρα πολύ άσχημη κατάσταση. Χάσαμε την ανιψιά μας και η κόρη μου είναι με σπασμένα χέρια στο νοσοκομείο. Τι μπορώ να πω… Ευτυχώς είναι ζωντανή, αλλά η ανιψιά μου έχασε τη ζωή της. Η μητέρα της είναι σε κατάσταση-σοκ. Ήταν το μοναδικό παιδί που είχε. Προσπαθούμε να την κάνουμε να συνέλθει. Το παιδί μου δεν θυμάται τίποτα, έχει απώλεια μνήμης. Το μόνο που μας ρωτάει είναι πώς είναι τα άλλα παιδιά. Ακόμα δεν ξέρει ότι έχουν χάσει τη ζωή τους. Είχε το δίπλωμα περίπου έναν χρόνο. Χθες βγήκανε μια βόλτα. Επειδή δούλευα, την πήρα στις 2:00 τηλέφωνο και το σήκωσαν από το νοσοκομείο. Είμαστε όλοι εδώ και προσπαθούμε να συμπαρασταθούμε ο ένας στον άλλον».

Λίγο μετά τις 23:30, το όχημά τους συγκρούστηκε μετωπικά με το ΙΧ από το απέναντι ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα η 19χρονη να υποστεί σοβαρά κατάγματα στα άκρα και η 18χρονη να τραυματιστεί θανάσιμα.

«Το παιδί μου έφυγε από την δουλειά του. Είχαν βγει με την ξαδέρφη της και γυρνούσαν σπίτι», λέει στο newsit.gr ο πατέρας της 18χρονης που άφησε την τελευταία της πνοή σε τροχαίο στη Βάρκιζα.

«Δεν ξέρουμε τίποτα. Το παιδί μου έφυγε από την δουλειά του και θα έβγαιναν έξω με την ξαδέρφη της. Δεν οδηγούσε η κόρη μου. Η οδηγός είχε ένα χρόνο το δίπλωμα. Γυρνούσαν στο σπίτι» ανέφερε ο πατέρας της 18χρονης κοπέλας που σκοτώθηκε.


Ο φίλος της 18χρονης, ο τελευταίος άνθρωπος που επικοινώνησε μαζί της πριν από το δυστύχημα, μιλά στο protothema.gr για την αγωνία που έζησε ο ίδιος και η οικογένεια του κοριτσιού μέχρι, δυστυχώς, να επιβεβαιωθεί το τραγικό νέο.

«Είπαμε ένα καληνύχτα στις 23:10. Σχόλασε από τη δουλειά, πήγε μία βόλτα με την ξαδέλφη της, μου έστειλε μια φωτογραφία το πρόσωπό της και αυτό ήταν. Έστειλα μήνυμα, κοιμήθηκα και δεν πήρα ποτέ το καληνύχτα. Με πήρε η μάνα της τηλέφωνο τα ξημερώματα και μου είπε το μοιραίο. Δεν ήξερε πως συνέβη, τίποτα», λέει ο φίλος της 18χρονης που συνήθως έπαιρνε την κοπέλα του από τη δουλειά με το αυτοκίνητό του.

Διαβάστε επίσης:

«Δράκος» των Εξαρχείων: Προφυλακίστηκε ο 23χρονος – Ισχυρίστηκε ότι δεν θυμάται

Σπέτσες: «Ναυμαχία» για τη βίλα του Γιάννη Κούστα – Αντιδρούν στα σχέδια του εφοπλιστή δήμος και κάτοικοι

Δηκτικός Λαζόπουλος για Αχτσιόγλου: ¨Επαιξε το τραγούδι «Μια γυναίκα φεύγει» – «Γύρισε να πάρει την ομπρέλα που ξέχασε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 15:00