search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:28
MENU CLOSE

Καλαμάτα: «Τσουχτερό» πρόστιμο σε 60χρονο που κρατούσε αλυσοδεμένα σκυλιά – Υποσιτισμένα και μέσα σε ακαθαρσίες

25.11.2023 16:57
skylos_ktinovasia

Βαθιά θα πρέπει να χώσει το χέρι του στην τσέπη του ένας 60χρονος επαγγελματίας από περιοχή της Καλαμάτας, για να πληρώσει το «τσουχτερό» πρόστιμο ύψους περίπου 7.000 ευρώ που του επιβλήθηκε επειδή κρατούσε έξι σκυλιά αλυσοδεμένα μέσα σε ένα κλουβί και κάτω από απάνθρωπες συνθήκες.

Όπως μεταδίδει το neakriti, ύστερα από καταγγελία, αστυνομικοί του τμήματος Καλαμάτας πήγαν να κάνουν έλεγχο στην επιχείρηση που διατηρεί ο 60χρονος στην περιοχή Ασπρόχωμα και διαπίστωσαν ότι τα έξι σκυλιά που ήταν δεμένα με αλυσίδες μέσα και έξω από σιδερένια κλουβιά, ήταν εμφανώς υποσιτισμένα και μέσα στις ακαθαρσίες τους.

Ο 60χρονος συνελήφθη, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας που του άσκησε δίωξη για παράβαση των κανόνων ευζωίας ζώων συντροφιάς και παραπέμφθηκε να δικαστεί από το Αυτόφωρο.

Διαβάστε επίσης:

Δικηγόροι κατά Τσακλόγλου: «Αλαζόνα παραιτήσου»

Αγρίνιο: Παπάδες έπαιξαν άγριο ξύλο επειδή τα πρόβατα του ενός μπήκαν στο χωράφι του άλλου

Κακοκαιρία «Oliver»: «Αποφύγετε τις μετακινήσεις» – Ήχησε το 112 σε Θεσσαλονίκη και Ξάνθη για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09