search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:49
MENU CLOSE

Linda Evangelista: Το supermodel των 90’s με τις αποτυχημένες επεμβάσεις δεν θέλει πλέον να βγαίνει ραντεβού (photos)

27.11.2023 13:40
linda-evangelista

Όταν αναπολεί κανείς την δεκαετία των 90’s και όλο το glamour που την πλαισίωνε, δεν μπορεί να μη φέρει στο μυαλό τα super models της εποχής που έβαλαν την υπογραφή τους στο στυλ και το attitude μιας ολόκληρης γενιάς! Μια όμως  ξεχώριζε για  την ομορφιά της και δεν σηκωνόταν από το κρεβάτι για κάτω από 10.000$! Και δικαίως! Τη λένε Linda Evangelista.

Η Linda άφησε το ανεξίτηλο σημάδι της στη βιομηχανία της μόδας. Κάθε νεαρό μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του την έχει μελετήσει, τα catwalks της είναι συγκλονιστικά και παρότι είναι ένας ζωντανός θρύλος, βρισκόταν για πολλά χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, σε αντίθεση με τις σύγχρονές της, Kate Moss, Naomi Campbell και Cindy Crawford εξαιτίας κακών επεμβάσεων στο πρόσωπό της.

To κορυφαίο supermodel των 90s σε συνέντευξή της στους «Sunday Times» δήλωσε ότι «δεν ενδιαφέρεται να ξαναβγεί ραντεβού».

 «Δεν θέλω να κοιμάμαι πια με κανέναν. Δεν θέλω να ακούω κάποιον να αναπνέει», ανέφερε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Πριν από δυο χρόνια αποκάλυψε ότι «υπέστη μόνιμη παραμόρφωση» έπειτα από μια κακή αντίδραση που είχε ο οργανισμός της σε μια διαδικασία κρυολιπόλυσης, που ονομάζεται Zeltiq’s Coolsculpting, λέγοντας πως «όχι μόνο ακυρώθηκε ο τρόπος με τον οποίο βγάζω τα προς το ζην, αλλά αυτή η κατάσταση με οδήγησε σε έναν φαύλο κύκλο βαθιάς κατάθλιψης και βαθιάς απέχθειας για τον εαυτό μου». Ωστόσο σήμερα στα 58 της χρόνια έχει αποδεχτεί την εμφάνισή της μετά τις επιπλοκές της θεραπείας.

«Δεν κατηγορώ πλέον τον εαυτό μου. Δεν είμαι πια σκληρή μαζί του. Για το πώς αισθάνονται οι άνθρωποι για μένα εξακολουθεί να με ενοχλεί λίγο, αλλά παλαιότερα με ενοχλούσε πολύ περισσότερο», συνέχισε η Evangelista .

 «Ξέρω ότι εγώ δεν έκανα τίποτα λάθος. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πίστευα ότι έφταιγα. Δεν το έχω ξεπεράσει εντελώς, αλλά προσπαθώ σκληρά να απαλλαγώ από τις ενοχές και τη ντροπή. Και δεν το αφήνω να μου καταστρέψει τη ζωή. Δεν θα είχα μείνει κλεισμένη αν ήξερα πόσοι άνθρωποι με νοιάζονται».

Μίλησε επίσης για τον γάμο της με τον πρώην επικεφαλής του γραφείου της Elite Model Management στο Παρίσι Ζεράλντ Μαρί. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987, όταν εκείνη ήταν μόλις 22 ετών και εκείνος 37, και χώρισαν το 1993. Στο ντοκιμαντέρ της Apple TV+ «The Super Models» που έκανε πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο, η Linda Evangelista κατηγόρησε τον πρώην σύζυγό της ότι την κακοποιούσε σωματικά κατά τη διάρκεια του γάμου τους.

«Ήμουν ανίδεη. Απολύτως ανίδεη… έπρεπε να υπάρχει κάτι αξιαγάπητο για να τον ερωτευτείς», τόνισε η σταρ ενώ εξήγησε ότι δεν είχε μιλήσει σε κανέναν για την υποτιθέμενη κακοποίηση εκείνη την εποχή, καθώς «φοβόταν» και «δεν ήξερε» αν κάποιος άλλος γνώριζε. Είπε ότι ξόδεψε τα χρήματα που κέρδισε από το μόντελινγκ «βγαίνοντας» από τον γάμο της» καθώς «ήταν τα πάντα» για εκείνη.

Διαβάστε επίσης:

Λεφτά υπάρχουν: Πληρότητες σχεδόν 100% στους χριστουγεννιάτικους προορισμούς – Ποιες περιοχές θα «βουλιάξουν»

Κικίλιας: Τα βάζει με τους δημάρχους για τα αντιπλημμυρικά και τις πυρκαγιές (Video)

Δικαστικός εμφύλιος στην Μάρμαρα Παυλίδης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:07