search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:41
MENU CLOSE

Κασσελάκης: «Ναι» στην προώθηση του Στρατηγικού Διαλόγου με τις ΗΠΑ για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις – Η συνάντηση με τον Τζορτζ Τσούνη

27.11.2023 20:10
tsounis-kasselakis-new

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, συναντήθηκε τη Δευτέρα (27/11) με τον Πρέσβη των ΗΠΑ στην Ελλάδα, Γιώργο Τσούνη, στην πρεσβευτική κατοικία το απόγευμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Κασσελάκης εξέφρασε τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην προώθηση του Στρατηγικού Διαλόγου για τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις, με ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομία και την ενέργεια. Υπογράμμισε ότι οι στρατηγικές – αμυντικές σχέσεις των δύο χωρών πρέπει να αναπτύσσονται σε αμοιβαία επωφελή βάση, με απτή στήριξη των θέσεων της Ελλάδας, οι οποίες βασίζονται στο διεθνές δίκαιο, καθώς και της άμυνάς της».

Τέλος, υπογράμμισε την ανάγκη να στηριχθούν οι προσπάθειες του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για τερματισμό της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία και ειρήνη στη βάση του διεθνούς δικαίου, καθώς και για άμεση κατάπαυση πυρός στη Γάζα.

Διαβάστε επίσης:

Σε διαβούλευση αύριο οι «11» με στόχο τη δημιουργία Κ.Ο.

Γερουλάνος: Βλέπετε αριθμούς και δεν ενδιαφέρεστε για τους ανθρώπους 

Επιστολή μελών ομόφυλων οικογενειών σε Σαμαρά – Βορίδη: «Έχετε επιλέξει να στιγματίζετε τα παιδιά μας»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:41