search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:59
MENU CLOSE

Αποκαλύψεις για τον ιερέα που κατηγορείται για κακοποίηση ανηλίκου, το είχε ξανακάνει στο παρελθόν

27.11.2023 16:50
astynomia new (2)

Γνώριμος στις Αρχές είναι ο ιερέας που συνελήφθη σε νησί του Αργοσαρωνικού, μετά από καταγγελία 12χρονου για ασέλγεια σε βάρος του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το OPEN, ο συγκεκριμένος ιερέας -που «ιερουργεί» σε ιδιωτικό μοναστήρι σε νησί του Αργοσαρωνικού– είναι παλαιοημερολογίτης και μάλιστα αυτή είναι η δεύτερη φορά που γίνεται καταγγελία σε βάρος του.

Στο παρελθόν, ένα παιδί επίσης 12 ετών περιέγραψε στους γονείς του τι συνέβαινε όταν εκείνοι έλειπαν. Ο άνδρας έμπαινε στο σπίτι της οικογένειας, με το πρόσχημα πως γνώριζε καλά τους γονείς του. Ωστόσο, εκείνοι αντιλήφθηκαν τι συνέβαινε και απευθύνθηκαν αμέσως στις Αρχές και λίγο μετά εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης.

Σε βάρος του είχε ασκηθεί δίωξη για καταγγελία που είχε κάνει το 12χρονο παιδί και η υπόθεση βρίσκεται στη Δικαιοσύνη και εκκρεμεί το Εφετείο. Πλέον, αναμένεται η έκβαση και της νέας υπόθεσης.

Διαβάστε επίσης:

Θύμα διαδυκτιακού bullying η Ελληνίδα Miss Τουρισμός

ΓΣΕΕ σε Σακελαροπούλου: Να επανέλθουν οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας, αυξήσεις σε όλους τους μισθωτούς

Ναυάγιο Raptor: Σε «μαύρη» λίστα διεθνών αρχών ελέγχου ήταν το πλοίο – Ελέγχεται για λαθρεμπόριο (photos/videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 12:57