search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:32
MENU CLOSE

Τρεις σειρές για να ξεκινήσει καλά η εβδομάδα

27.11.2023 06:00
Untitled design (6)

Δευτέρα σήμερα και ξεκινάει η τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και μπαίνουμε κι επίσημα στην εορταστική περίοδο. Εάν δεν ξέρετε τι να δείτε μετά τη δουλειά κι όσο χαλαρώνετε το βράδυ υπάρχουν στο Netflix τρεις σειρές που δεν θα σας απογοητεύσουν.

Squid Game: The Challenge

Αυτό το νέο ριάλιτι μεταφέρει τις απειλητικές για τη ζωή προκλήσεις του αρχικού δράματος σε πιο ασφαλή, αλλά και πάλι υψηλού κινδύνου, παιχνίδια, όπου η αποχώρηση σημαίνει μια ήσυχη έξοδο και όχι ένα βίαιο τέλος. Οι διαγωνιζόμενοι εξακολουθούν να οδηγούνται από τη γοητεία ενός τεράστιου χρηματικού βραβείου, το οποίο αυξάνεται με την αποχώρηση κάθε ατόμου, με αποκορύφωμα αυτό που υποστηρίζεται ότι είναι το μεγαλύτερο χρηματικό έπαθλο στην ιστορία των ριάλιτι.

All the things we cannot see

Το All the Light We Cannot See  διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και επικεντρώνεται στην τυφλή Γαλλίδα Marie-Laure LeBlanc, η οποία έχει παράνομη διαφορετική εκπομπή κάθε βράδυ από τη σοφίτα του θείου της στο κατεστραμμένο από τον πόλεμο Saint-Malo της Γαλλίας. Ένας από τους φανατικούς θαυμαστές της Μαρί τυχαίνει να είναι ο Γερμανός στρατιώτης Werner Pfennig. Ο Werner αναλαμβάνει να βρει τη Marie, η οποία, όπως πιστεύουν οι Ναζί, στέλνει κρυπτογραφημένα μηνύματα μέσω των εκπομπών της. Δεν είναι όμως ο μόνος που κυνηγάει τη Μαρί. Ο μοχθηρός λοχίας Reinhold von Rumpel θέλει απεγνωσμένα να βρει το τυφλό κορίτσι για τους δικούς του εγωιστικούς λόγους.Θα καταφέρει η Μαρί να ξεφύγει από τους αδίστακτους Ναζί και να επιβιώσει από τους ατελείωτους βομβαρδισμούς των Αμερικανών αρκετά ώστε να επανεννωθεί με τον πατέρα της Ντάνιελ και τον θείο Ετιέν;

Bodies

Όταν ένα νεκρό σώμα εμφανίζεται στους δρόμους του Λονδίνου, φαίνεται σαν να είναι συνηθισμένο για τον ντετέκτιβ που ασχολείται με την υπόθεση. Εν αγνοία της, το ίδιο θύμα εμφανίζεται στο ίδιο σημείο σε τρεις άλλες χρονικές στιγμές: το 1890, κατά τη βικτοριανή εποχή. 1941, μερικές από τις πιο σκοτεινές μέρες της Βρετανίας του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και 30 χρόνια στο μέλλον. Καθώς οι έρευνες συγκλίνουν, αποκαλύπτουν μια απαίσια συνωμοσία που απειλεί το Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε επίσης:

Οι 3 καλύτερες Thanksgiving στιγμές στα «Φιλαράκια»

Πέθανε η δημοσιογράφος Ρούλα Μητροπούλου, διευθύντρια του περιοδικού «Ταχυδρόμος» του ΔΟΛ

Ταινίες Πρώτης Προβολής: Ο Χοακίν Φίνιξ στον ρόλο του Βοναπάρτη και η επιστροφή του Μελ Γκίμπσον

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 01:07