search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:09
MENU CLOSE

Η Τζούλια Ρόμπερτς μοιράζεται μια σπάνια φωτογραφία με τα δίδυμά της

29.11.2023 17:29
julia roberts

Η ηθοποιός Τζούλια Ρόμπερτς δημοσίευσε μια φωτογραφία των διδύμων της Hazel και Phinnaeus ως βρέφη, στα social media την Τρίτη για να γιορτάσει τα 19α γενέθλιά τους.

«19», γράφει η λεζάντα της φωτογραφίας της Ρόμπερτς με τα παιδιά της στην αγκαλιά της. «Δεν υπάρχουν λόγια για τη χαρά, τη διασκέδαση, το άγριο θόρυβο της κοινής ζωής».

Η Ρόμπερτς έχει κρατήσει τα παιδιά της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Μοιράζεται τα δίδυμα με τον σύζυγό της Danny Moder.

Πέρυσι μίλησε στο CBS Sunday Morning και είπε ότι η υποκριτική ήταν «ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα», ενώ πρόσθεσε μερικά από τα άλλα όνειρά της που έχουν πραγματοποιηθεί.

«Η ζωή που έχτισα με τον άντρα μου. Η ζωή που έχουμε φτιάξει με τα παιδιά μας», είπε. «Και αυτό είναι το καλύτερο πράγμα. Το θέμα είναι να γυρίζουμε σπίτι στο τέλος της ημέρας θριαμβευτικά σε αυτούς».

Διαβάστε επίσης:

Ζήνα Κουτσελίνη: Συνέχεια στην κόντρα με τη Συνατσάκη – «Μιλά για τις πλαστικές μου, σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα» (videos)

Πάρις Χίλτον: Πώς ανακοίνωσε στους συγγενείς της ότι απέκτησε μωράκι – «Μπήκα μέσα κρατώντας μια ροζ κουβέρτα» (video)

Μαίρη Συνατσάκη: Απαντά στην Κουτσελίνη – «Πουθενά δεν βρίζω το παιδί της» (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 13:05