search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 05:28
MENU CLOSE

Τζούλια Ρόμπερτς: Ποιος είναι ο πιο σημαντικός ρόλος της ζωής της – Η κοινή συνέντευξη με τον σύζυγό της (Video)

10.10.2022 18:24
tzoylia kai sizigos- new

Μίλησαν ανοιχτά για την οικογένειά τους και η μεγάλη σταρ εξομολογήθηκε ότι ως σύζυγος και μητέρα απέκτησε τον πιο σημαντικό ρόλο στη ζωή της.

Ο λόγος για την Τζούλια Ρόμπερτς που εμφανίστηκε στην εκπομπή Sunday Morning του CBS, μαζί με τον σύζυγό της, Ντάνιελ Μόντερ.

Η πολυβραβευμένη ηθοποιός στα 54 χρόνια της, έχει ήδη έγγαμο βίο 20 χρόνων με τον 53χρονο κινηματογραφιστή Ντάνιελ Μόντερ και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

«Η ηθοποιία ήταν το όνειρό μου, αλλά δεν είναι το μοναδικό όνειρο που έγινε πραγματικότητα», εξομολογήθηκε η Τζούλια Ρόμπερτς. Η οικογενειακή ζωή «δεν είναι γεμάτη ουράνια τόξα και γατάκια», πρόσθεσε, αλλά τόνισε πως στους δικούς της ανθρώπους «βρίσκει χαρά».

«Οταν δεν δουλεύω είμαι νοικοκυρά πλήρους απασχόλησης. Δεν είναι πάντα ουράνια τόξα και γατάκια, αλλά εισπράττω πολύ χαρά. Η ηθοποιία είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα, αλλά δεν είναι το μόνο όνειρο που πραγματοποίησα», είπε η Τζούλια Ρόμπερτς.

«Η ζωή που έχω χτίσει με τον σύζυγό μου και η ζωή που έχουμε χτίσει με τα παιδιά μας είναι το καλύτερο: να επιστρέφω στο σπίτι στο τέλος της μέρας», πρόσθεσε η Τζούλια Ρόμπερτς, η οποία παντρεύτηκε με τον Ντάνιελ Μόντερ το 2002.

Η σχέση ανάμεσα στο ζευγάρι είναι θαυμάσια: όπως είπε η Τζούλια Ρόμπερτς, ο σύζυγός της εξακολουθεί να της γράφει ερωτερικές επιστολές, τις οποίες κρύβει για να τις δείξει μια μέρα στην κόρη τους.

«Είναι κάτι που κάνουμε ο Ντάνι κι εγώ. Το πρώτο γράμμα που μου έγραψε ήταν επτά σελίδες και το έχω κλειδώσει. Κάποια μέρα θα το δείξω στην κόρη μου, Χέιζελ και θα της πω, ότι αυτό είναι που πρέπει να ψάξει», εκμυστηρεύτηκε η Τζούλια Ρόμπερτς.

Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά- τον Χένρι, 15 χρόνων και τα δίδυμα Χέιζελ και Φινέους, που είναι 17 χρόνων. Η Ρόμπερτς λέει πως η κόρη της «είναι μοναδική κι ανεπανάληπτη», ενώ χαρακτηρίζει τον Χένρι «πρωινό φιλαράκι».

«Νομίζω πως μου μοιάζουν, αλλά όταν έρχεται ο Ντάνι από τη δουλειά, τότε λέω πως μοιάζουν σε αυτόν», λέει η Τζούλια Ρόμπερτς.

Η Χέιζελ έκανε ντεμπούτο στο κόκκινο χαλί τον περασμένο χρόνο, συνοδεύοντας τον πατέρα της στην πρεμιέρα του Flag Day, στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η οικογένεια της Τζούλια Ρόμπερτς μετακόμισε το 2020 από το Μαλιμπού στο Σαν Φρανσίσκο, όπου αγόρασαν ένα βικτωριανής αρχιτεκτονικής σπίτι, ηλικίας, 100 χρόνων, έναντι 8,3 εκατομμυρίων δολαρίων.

Διαβάστε επίσης:

GNTM 5: Τα μοντέλα μπαίνουν στο σπίτι – Η δοκιμασία σε κούνια ύψους 40 μέτρων (Video)

Kanye West: Έχει βαλθεί να σπάσει όλα τα στεγανά – Το αμφιλεγόμενο μήνυμα για το «White Lives Matter» και οι αντιδράσεις (Photos/Videos)

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Είστε όλοι καλεσμένοι στην κηδεία μου» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 00:04