ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 07:14
MENU CLOSE

Συνεχίζει τη σκληρή μάχη η Shannen Doherty: «Εχω πλέον καρκίνο στα κόκκαλα – Δεν θέλω να πεθάνω»

29.11.2023 18:42

«Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή» δήλωσε σε νέα συνέντευξή της η Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty) η οποία θα συζητηθεί. Η ηθοποιός περνά μια από τις πιο κρίσιμες στιγμές της ζωής της ενώ όπως αποκάλυψε, ο καρκίνος πλέον έχει κάνει μετάσταση στα οστά της.

«Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω τελειώσει με τη ζωή. Δεν τελείωσα με την αγάπη. Δεν τελείωσα με το να δημιουργώ. Δεν τελείωσα με την ελπίδα να αλλάξω τα πράγματα προς το καλύτερο. Απλά δεν έχω – δεν έχω τελειώσει», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξή της στο τελευταίο τεύχος του People.
Η Ντόχερτι αποκαλύπτει ο καρκίνος είναι πλέον στο στάδιο 4.

Η διάγνωση του καρκίνου του μαστού το 2015

Η Σάνεν Ντόχερτι διαγνώστηκε για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015. Έκανε μαστεκτομή και υποβλήθηκε σε χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. Τον Ιούνιο του 2023, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι ο καρκίνος είχε εξαπλωθεί στον εγκέφαλό της. Της είχε αφαιρεθεί ένας όγκος στον εγκέφαλο μήνες νωρίτερα.

«Φοβόμουν όλα τα πιθανά άσχημα αποτελέσματα, ανησυχούσα για το αν θα άφηνα τη μαμά μου και πώς αυτό θα την επηρέαζε. Ανησυχούσα ότι θα έβγαινα από το χειρουργείο και δεν θα ήμουν πια ο εαυτός μου. Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος».


Διαβάστε επίσης:

Wonka: Ο εκκεντρικός Σαλαμέ και η… ξανθιά Ολίβια Κόλμαν στην πρεμιέρα της ταινίας (Photos/Videos)

Η Τζούλια Ρόμπερτς μοιράζεται μια σπάνια φωτογραφία με τα δίδυμά της

Ζήνα Κουτσελίνη: Συνέχεια στην κόντρα με τη Συνατσάκη – «Μιλά για τις πλαστικές μου, σεβασμός από γυναίκα σε γυναίκα» (videos)

ΤΕΤΑΡΤΗ 03.09.2025 07:10
Exit mobile version