search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:07
MENU CLOSE

Έλον Μασκ: Χυδαία επίθεση του μεγιστάνα σε διαφημιστές που έφυγαν από το X λόγω αντισημιτισμού: «Άντε γαμ…τε» (video)

30.11.2023 12:24
musk_3011_1460-820_new
credit: AP

Κατά των διαφημιστών που έφυγαν από την πλατφόρμα X, λόγω της ανόδου του αντισημιτισμού, ξέσπασε ο μεγιστάνας, Έλον Μασκ, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Μιλώντας στο 2023 DealBook Summit στη Νέα Υόρκη την Τετάρτη, ο Μασκ επιτέθηκε με χυδαίες εκφράσεις κατά των διαφημιστών που δήλωσαν τις προηγούμενες ημέρες πως εγκαταλείπουν την πλατφόρμα λόγω των αντισημιτικών αναρτήσεών του.

«Αν κάποιος προσπαθήσει να με εκβιάσει με διαφήμιση, η απάντηση είναι μόνο μία: άντε γαμ…τε», είπε στον δημοσιογράφο του CNBC, Άντριου Ρος Σόρκιν.

Ο Μασκ τόνισε ότι μια πρόσφατη έξοδος μεγάλων εμπορικών σημάτων από την πλατφόρμα -που περιλαμβάνει IBM, Apple, Walt Disney, Comcast και Warner Bros«θα σκότωνε την εταιρεία και όλος ο κόσμος θα μάθει ότι οι διαφημιστές σκότωσαν την εταιρεία».

Κάνοντας μια κίνηση προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Μπομπ Ίγκερ, πρόσθεσε, γελώντας: «Γεια σου Μπομπ, αν είσαι στο κοινό. Έτσι νιώθω».

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Μασκ ζήτησε συγγνώμη για το αντισημιτικό tweet, αποκαλώντας το «ίσως ένα από τα πιο ανόητα, αν όχι το πιο ανόητο, πράγμα που έχω κάνει ποτέ στην πλατφόρμα». Απέρριψε επίσης την ιδέα ότι είναι αντισημίτης, επιμένοντας ότι έχει παρεξηγηθεί.

Διαβάστε επίσης:

Guardian κατά Σούνακ: «Άσκοπο διπλωματικό ξέσπασμα και υπερβολική αντίδραση»

ΗΠΑ: Ονόμασε τον ένα του γιο «Winner» και τον άλλον «Loser» στα πλαίσια ενός πειράματος – Αστικός μύθος ή πραγματικότητα;

Φράνσις Στερνχάγκεν: Έφυγε από τη ζωή η ηθοποιός του «Sex and the city»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 12:05