search
ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:08
MENU CLOSE

Τήνος: Όταν η θάλασσα βγήκε στο λιμάνι κατά την άφιξη πλοίου – Εντυπωσιακό βίντεο

30.11.2023 10:39
ploio new

Ο χειμώνας κάνει τη ζωή στα νησιά δύσκολη. Ένα εντυπωσιακό μίνι timelapse βίντεο στο λιμάνι της Τήνου, την ώρα που δένει το καραβι της γραμμής αποτυπώνει τις δυσκολίες που βιώνουν οι κάτοικοι.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το cyclades24.gr, εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν τον χειμώνα, οι κάτοικοι του νησιού αντιμετωπίζουν δυσκολίες ακόμη και στα πολύ απλά πράγματα, όπως στην επιβίβαση και στην αποβίβαση από ένα πλοίο.

Στο ίδιο βίντεο αποτυπώνονται με τον καλύτερο τρόπο, οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν και οι ναυτικοί που καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για να μπορέσουν να δέσουν το πλοίο στο λιμάνι.

Οπως φαίνεται στο timelapse βίντεο, το Andros Queen έχει δέσει στο λιμάνι της Τήνου, ωστόσο τα μανιασμένα κύματα που έχουν καλύψει τη στεριά, κάνουν την επιβίβαση και αποβίβαση τόσο των πεζών όσο και των αυτοκινήτων ιδιαίτερα δύσκολη.

Διαβάστε επίσης

Αίθριος καιρός με τοπικές βροχές – Άνοδος της θερμοκρασίας από την Παρασκευή

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Πέμπτη 30 Νοεμβρίου

Πράξη Αγάπης: Ο 6χρονος Λίνος έχει υποβληθεί σε 36 χειρουργεία στο κεφάλι – Προσβλήθηκε από μικρόβιο ενώ ήταν στην θερμοκοιτίδα (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 07.05.2024 19:08