search
ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:10
MENU CLOSE

Με τη βοήθεια ενός καλλιτέχνη Το γλυκύτατο αρκουδάκι Paddington εισβάλλει στις μεγάλες ταινίες του Χόλιγουντ

01.12.2023 09:41
ipiccy_image

Κι ενώ οι θαυμαστές του περιπετειώδους αρκούδου περιμένουν άλλον έναν χρόνο για την τρίτη ταινία του, ο Paddington βρήκε λίγο χρόνο για να πρωταγωνιστήσει δίπλα στους Anthony Hopkins, Tom Hanks και Robert De Niro. Πανηγύρισε ένα γκολ με τον Ted Lasso, πήγε σε διαστημική αποστολή με το «Interstellar» και εμφανίστηκε στη σκηνή με τον Ντέιβιντ Μπερν. Καταβρόχθισε τα πικάντικα φτερά στο “Hot Ones”, στάθηκε έξω από την κουρτίνα μπάνιο στο «Ψυχώ» και πρόσφατα συμμετείχε στα γιορτινά τραπέζια των Ευχαριστιών με χαρακτήρες από τα «Peanuts», «The Sopranos» και «The Simpsons».

Με πολύ σκληρή δουλειά και άπλετη δημιουργικότητα ο Jason Chou που λατρεύει τον Paddington, πέρασε σχεδόν τρία χρόνια εκμεταλλευόμενος τη μαγεία του Photoshop για να «τηλεμεταφέρει» την αρκούδα που αγαπά τη μαρμελάδα και τις περιπέτειες σε σκηνές από δημοφιλείς ταινίες και σειρές.

«Εδώ που φτάσαμε, έχω την αίσθηση ότι κάποιοι το περιμένουν κάθε μέρα», είπε ο κ. Chou, 27 ετών, μαθητής στο Gnomon, σχολή οπτικών εφέ στο Λος Άντζελες, «και είναι δύσκολο να τους απογοητεύσουμε».

Ο Chou, ο οποίος κάνει μια ανάρτηση που σχετίζεται με τον Paddington κάθε μέρα από τον Μάρτιο του 2021, πλησιάζει στη 1.000η ανάρτησή του, η οποία, εκτός από κάποιο απρόοπτο θα ανέβει την Κυριακή. Η δουλειά του Chou παρουσιάζεται κυρίως στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, όπου έχει περισσότερους από 340.000 ακολούθους (@jaythechou): «Προσπαθώ να τον ταιριάξω σε κάθε σκηνή σα να άνηκε σε αυτή από πάντα».

Ο αγαπημένος χαρακτήρας από παιδικά βιβλία, τηλεοπτικές εκπομπές κινουμένων σχεδίων και τώρα ένα franchise τριών ταινιών, έρχεται η Τρίτη ταινία της σειράς ο «Πάντινγκτον στο Περού» η οποία θα κυκλοφορήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες τον Ιανουάριο του 2025. Ο Πάντινγκτον είναι γνωστός για την έμφυτη περιέργειά του, η οποία συχνά τον μπλέκει σε περίεργες καταστάσεις.

Διαβάστε επίσης

Εμπρηστικό άρθρο της Sun: «Η αποτυχημένη» φον ντερ Λάιεν, «οι Έλληνες που σκούζουν για τα μάρμαρα» και το Brexit

Ιερουσαλήμ: Η Χαμάς ανέλαβε και επίσημα την ευθύνη για την επίθεση με τους 3 νεκρούς (video/photos)

Ισραήλ: Παράτασης της εκεχειρίας – στο παρά πέντε – κατά μια ημέρα – Ξανά ο Μπλίνκεν στη Μέση Ανατολή

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 09.05.2024 16:10