search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:06
MENU CLOSE

Τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου η κηδεία του Βασίλη Βασιλικού

01.12.2023 22:28
vasilikos

Στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών θα γίνει τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 11 το πρωί, η κηδεία του Βασίλη Βασιλικού, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών.

Όπως ανακοίνωσε η ΕΣΗΕΑ, η οποία τον τίμησε δίνοντας το όνομά του στο Μορφωτικό ίδρυμα, επιθυμία του είναι, αντί στεφάνου, να υποστηριχθεί το Έργο της «Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης Maria Callas», της οποίας υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος και Γενικός Γραμματέας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ, ανακοινώνει ότι η εξόδιος ακολουθία και η ταφή του Βασίλη Βασιλικού θα γίνουν τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ., στο Α΄ Κοιμητήριο Αθηνών. Επιθυμία του, είναι αντί στεφάνου, να υποστηριχθεί το Έργο της «Ακαδημίας Λυρικής Τέχνης Maria Callas», της οποίας υπήρξε Ιδρυτικό Μέλος και Γενικός Γραμματέας.

ALPHA BANK ΙΒΑΝ: GR 42 0140 1030 1030 0232 0004 792 BIC: CRBAGRAAXXX ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜOY: «ΑΚΑΔΗΜΙA ΛΥΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΜARIA CALLAS».

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ανοιξιάτικο το Σαββατοκύριακο – Πότε έρχονται καταιγίδες και χιόνια – Αναλυτικά οι περιοχές

Καβάλα: 61χρονος πέθανε στον δρόμο, «παλεύαμε με τον Χάρο μισή ώρα» λέει ο γιος του

Χαλκίδα: Άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε ανήλικους στον σταθμό του τρένου

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 00:06