search
ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:55
MENU CLOSE

Ομάδα των «11»: Προαναγγέλλουν το όνομα του νέου φορέα με ροζ σποτ – Η πρόσκληση Χαρίτση (Video)

02.12.2023 15:15
xaritsis-11

Ανοιχτή πρόσκληση στους πολίτες για τα …αποκαλυπτήρια της νέας Κοινοβουλευτικής Ομάδας των «11» απηύθυνε ο Αλέξης Χαρίτσης.

Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής ανάρτησε βίντεο στον λογαριασμό του στο Instagram.

«Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, Αθήνα) στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των 11 ανεξάρτητων βουλευτών της Αριστεράς» έγραψε στο κείμενο που συνόδευσε το ροζ σποτ.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, επικεφαλής της νέας Κ.Ο. θα είναι ο Αλέξης Χαρίτσης, κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι οι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Νάσος Ηλιόπουλος, ενώ η Πέτη Πέρκα θα έχει καθήκοντα γραμματέα.

Οι προτάσεις για το όνομα

Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αρκετές και μία από αυτές φαίνεται να είναι το «Αριστερά Μπροστά». Πηγές της ομάδας δεν επιβεβαιώνουν και επισημαίνουν ότι «η σύσκεψη για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο», επομένως, λένε, «δεν υπάρχει ακόμη απόφαση».

Σε κάθε περίπτωση κεντρικό στοιχείο του τίτλου θα είναι η λέξη «Αριστερά», με διάφορες παραλλαγές από εκεί και πέρα να είναι στο τραπέζι της συζήτησης.

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν για την επίσκεψή του στην Ελλάδα: «Ελπίζω να ξεκινήσει μια νέα εποχή»

Τα δύσκολα στοιχήματα στην πορεία προς τις ευρωεκλογές: Ο πήχης για τον ΣΥΡΙΖΑ και ο δύσβατος δρόμος για τον νέο φορέα

Κικίλιας για την ανάκτηση της επενδυτικής βαθμίδας: «Τεράστιο επίτευγμα και εθνική επιτυχία»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 28.04.2024 11:49