search
ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:02
MENU CLOSE

Ομάδα των «11»: Στην τελική ευθεία για το όνομα – Ποιο έχει πέσει στο τραπέζι

01.12.2023 20:06
axtsioglou-new

Στην τελική ευθεία για την οριστικοποίηση του ονόματος της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας βρίσκονται οι 11 ανεξάρτητοι βουλευτές καθώς ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τις επίσημες ανακοινώσεις.

Οι προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αρκετές και μία από αυτές φαίνεται να είναι το «Αριστερά Μπροστά». Όμως πηγές της ομάδας δεν επιβεβαιώνουν και επισημαίνουν ότι «η σύσκεψη για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο», επομένως, λένε, «δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για το όνομα».

Σε κάθε περίπτωση θεωρείται πως κεντρικό στοιχείο του τίτλου θα είναι η λέξη «Αριστερά», με διάφορες παραλλαγές από εκεί και πέρα να είναι στο τραπέζι της συζήτησης.

Σημειώνεται ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης.

Διαβάστε επίσης:

Η «διπλωματία της γραβάτας» του Καρόλου, ο αμετανόητος Σούνακ και το νέο τετ α τετ Μητσοτάκη – Στάρμερ στο περιθώριο της COP28

Ονομαστική ψηφοφορία στα κόκκινα δάνεια κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ

Σπίρτζης για αυτούς που αποχώρησαν: «Κάποιοι δεν θα υπήρχαν χωρίς τον Τσίπρα» – Τι είπε για την παρουσία Τσίπρα στην ΚΟ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 13.05.2024 11:02