search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:24
MENU CLOSE

«Έρημη Χώρα»: Διθυραμβικά σχόλια στα social media για την 1η παραγωγή του ERTFLIX

03.12.2023 13:33
erimi_xwra

Εγκωμιαστικά σχόλια απέσπασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η νέα σειρά της ΕΡΤ «Έρημη χώρα» σε σκηνοθεσία και σενάριο του Γιώργου Γκιγκαπέππα.

Το κοινό υποδέχτηκε με ιδιαίτερα θερμά σχόλια την πρώτη παραγωγή του ERTFLIX -τα τέσσερα πρώτα επεισόδια της οποίας «ανέβηκαν» την 1η Δεκεμβρίου στην πλατφόρμα- γράφοντας τις εντυπώσεις.

Κοινό και διακεκριμένοι τηλεκριτικοί συμφώνησαν πως πρόκειται για μία σειρά «διαμάντι» που αναδεικνύει σύγχρονα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας με υποδειγματικό τρόπο, εξαίροντας τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Μάλιστα, πολλούς τους συνεπήρε τόσο το σενάριο και η σκηνοθεσία, αλλά και οι ερμηνείες των ηθοποιών, που «παραπονέθηκαν», διότι τους φάνηκε πολύ μακρινή ημερομηνία η 15η Δεκεμβρίου που θα ανεβούν στο ERTFLIX και τα υπόλοιπα επεισόδια της σειράς.

Διαβάστε επίσης:

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της Κυριακής (Video)

Netflix: Έρχεται νέα animated παραγωγή για το σύμπαν των Pokemon

«Έξαλλος» ο Βασάλος: «Πάω να φύγω – Και στην πάσα να με διακόπτετε;»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 07:22