Χανιά: Στο νοσοκομείο μαθητής γυμνασίου μετά από επίθεση συμμαθητή του
Ένα ακόμη περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στα Χανιά, με αποτέλεσμα ένας μαθητής της τρίτης Γυμνασίου να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στο συγκεκριμένο σχολείο έχουν καταγραφεί περιστατικά επίθεσης σε βάρος των παιδιών από ανήλικο που αντιμετωπίζει προβλήματα.
Μάλιστα, όπως γνωστοποιεί σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, Πέτρος Χατζησταύρου, έχουν γίνει όλες οι ενέργειες -έχει δηλαδή εγγράφως ενημερωθεί η διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος καθηγητών- εδώ και ένα μήνα.
Η μητέρα του μαθητή που δέχθηκε την επίθεση, κατέθεσε μήνυση, ενώ φαίνεται ότι το παιδί που αντιμετωπίζει πρόβλημα, θα πάει σε άλλο σχολείο.
Διαβάστε επίσης:
Δολοφονία Καργιώτη: «Ψάχνουν» δύο ακόμη πρόσωπα από τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες
Παρέμβαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου για τον αρρωστημένο βασανισμό σκύλου στην Αράχωβα