search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:12
MENU CLOSE

Alpha: Η τηλεθέαση της συνέντευξης Κασσελάκη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

05.12.2023 17:25
Alpha-new

Τηλεθέαση, μάλλον, ενός τυπικού κεντρικού δελτίου ειδήσεων κατάφερε το χθεσινό του Alpha στο οποίο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον Αντώνη Σρόιτερ.

Το κεντρικό δελτίο του Alpha της Δευτέρας είχε μέση τηλεθέαση 4,7% ποσοστό το οποίο σύμφωνα με τη Nielsen «μεταφράζεται» σε 472.687 τηλεθεατές.

Οι περισσότεροι τηλεθεατές ήταν γυναίκες 55 ετών και άνω (162.666) και το αμέσως επόμενο γκρουπ δυναμικότητας ήταν οι συνομήλικοι τους (143.994).

Οι συγκεκριμένες ηλικιακές ομάδες είχαν- προφανώς- και τις υψηλότερες τηλεθεάσεις. Λογίζονται άλλωστε ως οι πιο φανατικοί καταναλωτές τηλεοπτικών προϊόντων, γνωστοί και ως heavy viewers.

Στους άνδρες άνω των 55 ο δείκτης της Nielsen στάθηκε στο 8,9% και στις γυναίκες στο 7,9%. H αίσθηση τυχόν αναντιστοιχίας ποσοστών και απόλυτων νούμερων έγκειται στους διαφορετικούς πληθυσμούς που αποτελούν τα αντιπροσωπευτικά δείγματα τα οποία «κοιτά» η Nielsen ώστε να κάνει τις αναγωγές της στο σύνολο του πληθυσμού.

Ενδιαφέρον έχει το στοιχείο εκείνο σύμφωνα με το οποίο το επίμαχο δελτίο του Alpha φαίνεται ότι παρακολούθησαν περί τους 10.500 τηλεθεατές 4 έως 17 ετών, σύμφωνα με τα δεδομένα της Nielsen, δεδομένου ότι οι ενήλικες τηλεθεατές (οι άνω των 18 δηλαδή) ήταν 462.146.

Διαβάστε επίσης:

Οι δέκα καλύτερες ταινίες του 2023 σύμφωνα με τους New York Times

Η λέξη της χρονιάς σύμφωνα με την Οξφόρδη είναι το Rizz – Πώς ο Tom Holland επηρέασε το αποτέλεσμα (video)

Το #Cancel_Balenciaga μετά την καμπάνια με σαδομαζοχιστικά αρκουδάκια πάει περίπατο

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 10:11