search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:37
MENU CLOSE

Αράχωβα: Συγκλονισμένος ο ιδιοκτήτης του σκύλου – «Είμαι πέντε μέρες άυπνος και ράκος»

06.12.2023 15:06
arahova

Συντετριμμένος δηλώνει ο ιδιοκτήτης του σκύλου που βασανίστηκε άγρια στην Αράχωβα και πέθανε, ενώ ζητά παράλληλα να βρεθεί ο δράστης.

«Είμαι πέντε μέρες άυπνος, δεν είμαι σε καλή ψυχολογική κατάσταση και δεν έχω συνέλθει από το σοκ ακόμη. Από όταν έγινε το συμβάν μέχρι τώρα, κοιμάμαι δύο τρεις ώρες, είμαι ράκος. Γιατί μιλάμε για βία, για κτηνώδη βία» ανέφερε.

«Να βρεθεί ο ένοχος ή οι ένοχοι. Το ξέρουν οι Αρχές ή θα το ανακαλύψουν με την έρευνα που κάνουν, αυτό είναι δουλειά δικιά τους» πρόσθεσε.

«Σε μια κοινωνία που είμαστε τόσοι λίγοι κάτοικοι και σε μια κλειστή περιοχή όπως είναι η Αράχωβα, που δεν έχει ξεκινήσει και η τουριστική σεζόν. Πρέπει να βρούμε τι έγινε, να βρεθούν ποιοι ή ποιος το έχει κάνει. Να βρεθούν οι ένοχοι», συμπλήρωσε.

Ικανοποιημένος από την πρωτοβουλία του εισαγγελέα

Ο ίδιος δηλώνει ικανοποιημένος από την εισαγγελική παρέμβαση και συμπληρώνει ότι το περιστατικό έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην οικογένειά του «Πάρα πολύ ικανοποιημένος και μου δίνει μήνυμα ότι για να παρεμβαίνει ότι έχουν αντιληφθεί κι αυτοί κάτι. Είμαι αποφασισμένος να το πάω όσο πάει, ειλικρινά. Δεν πρέπει να το αφήνουμε όλο αυτό, πρέπει να δίνουμε αγώνα και να γίνονται όλα σωστά για να βρίσκεται ο δράστης» λέει.

«Το είχαμε από μωρό. Κοιμόταν με τη γιαγιά μου στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να τη συνεφέρω. Είναι 86 χρονών και τον σκύλο τον είχε τόσο παρέα που κοιμόντουσαν μαζί. Η πρώτη έννοια της με το που ξύπναγε ήταν ο σκύλος, να τον δει. Τον είχε παρέα. Έχω το άγχος και την έννοια μήπως συμβεί και σ’ αυτή κάτι. Κοιμάμαι μαζί της γιατί δεν μπορέι να κοιμηθεί, φοβάται» καταλήγει.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος: Πορεία αυτή την ώρα στη μνήμη του δολοφονημένου μαθητή – Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί (photos)

Λήστεψε φαρμακείο στο κέντρο της Αθήνας με ψεύτικο όπλο – Τον συνέλαβαν λίγο αργότερα

Καιρός: Κακοκαιρίας σύνεχεια με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα χιονίσει

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 14:36