search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 03:49
MENU CLOSE

Η ουδετερότητα Ανδρουλάκη για ΣΥΡΙΖΑ – Νέα Αριστερά και η τυχαία συνάντηση με Φάμελλο

06.12.2023 14:57
nikos_androulakis_new

Στάση ουδετερότητας κρατά το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρος του απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ και την Κοινοβουλευτική Ομάδα «Νέα Αριστερά».

Ο Νίκος Ανδρουλάκης που κλήθηκε από τους δημοσιογράφους, στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών να σχολιάσει τη διάσπαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα αντιμετωπίζει απαξιωτικά τον ΣΥΡΙΖΑ και τη νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα. 

«Υπάρχει περιδίνηση στο χώρο», ανέφερε και πρόσθεσε πως «έχουν συμβεί και στο παρελθόν αυτά (σ.σ διασπάσεις) και έπεφταν πάνω στα κόμματα σαν τα όρνια». Όπως είπε, «εμείς συζητάμε στη Βουλή, κάνουμε συγκεκριμένες προτάσεις και μπορεί κάποιοι να συμφωνούν,  όλα τα αλλά είναι ανεμομαζέματα, διαβολοσκορπίσματα».

Στην αίθουσα των δημοσιογράφων που καλύπτουν το ρεπορτάζ Βουλής ο Νίκος Ανδρουλάκης δέχθηκε ευχές για την ονομαστική του εορτή. Μπαίνοντας στα γραφεία των κοινοβουλευτικών συντακτών έπεσε πάνω στον Σωκράτη Φάμελλο, ο οποίος επίσης του ευχήθηκε για την ονομαστική του εορτή με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να τον ρωτά εάν έχει δικούς του ανθρώπους που γιορτάζουν, για να αντευχηθεί. 

Η κουβέντα έληξε εκεί με τον κ. Φάμελλο να αποχωρεί… 

Διαβάστε επίσης:

Κόντρα ΣΥΡΙΖΑ με «Νέα Αριστερά» για το facebook – Οι αποχωρήσαντες κράτησαν σελίδες, κωδικούς και βάσεις δεδομένων!  

Με τις ευχές… Μητσοτάκη το ξεκίνημα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς!

ΠΑΣΟΚ: Το σκάουτινγκ Ανδρουλάκη για την (νέα) στελεχιακή ανανέωση του κόμματος – Πού στοχεύει 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 01:20