search
ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 07:02
MENU CLOSE

Με τις ευχές… Μητσοτάκη το ξεκίνημα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Αριστεράς!

06.12.2023 12:17
MITSOTAKIS NEW

Δεν ξέρω αν το ήθελαν οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς, αλλά τους… συνέβη: Με το που ανέβηκε στο βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στη συζήτηση για το φορολογικό, εξέφρασε τις ευχές του για το νέο κόμμα.

Ήταν λίγο αφότου ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής και επίσημα η συγκρότηση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας με τους αποχωρήσαντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ.  

Από τα ορεινά έδρανα, έτσι μακριά που κάθονται οι βουλευτές της ΝΕΑΡ, δεν φάνηκαν αντιδράσεις – ούτε θετικές, ούτε αρνητικές, για να είμαστε δίκαιοι.

Αλλά και μόνο για λόγους συμβολισμού, το να ξεκινάει την πορεία του ένα πολιτικό εγχείρημα, με τις ευχές του μεγαλύτερου αντιπάλου του δεν ενθουσιάζει – εκτός κι αν δεν είναι ο Μητσοτάκης ο μεγαλύτερος πολιτικός αντίπαλος του νέου κόμματος.

Διαβάστε επίσης

Εξαιρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την Εξεταστική για τα Τέμπη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία ανοχής στη φοροδιαφυγή το φορολογικό της κυβέρνησης – Δεν μπορούν και δε θέλουν να εκφράσουν τη μεσαία τάξη

Συγκροτήθηκε η ΚΟ της Νέας Αριστεράς – Επιστολή σε Τασούλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 23.05.2024 07:00