search
ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 07:20
MENU CLOSE

ΠΑΣΟΚ: Το σκάουτινγκ Ανδρουλάκη για την (νέα) στελεχιακή ανανέωση του κόμματος – Πού στοχεύει 

06.12.2023 06:02
PASOK-NEW

Με το κόμμα να είναι ενισχυμένο δημοσκοπικά και με τις νέες απαιτήσεις που είναι λογικό να δημιουργούνται στο δρόμο προς τις ευρωπαϊκές εκλογές, στο ΠΑΣΟΚ ξεκινούν ένα νέο σκάουτινγκ στο κόμμα. 

Στενοί συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη αναζητούν νέα πρόσωπα μέσα από το ΠΑΣΟΚ, τα οποία μπορεί να σηκώσουν από οργανωτικά βάρη μέχρι  και κομμάτι της επικοινωνίας του κόμματος . 

Ο αρχηγός του ΠΑΣΟΚ επαίρεται – και έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει βέβαια – ότι κατάφερε με τις επιλογές του να αναδείξει νέα στελέχη στο κόμμα, να ανανεώσει σαρωτικά τα ψηφοδέλτια συνεπώς και την κοινοβουλευτική ομάδα. 

Στην παρούσα φάση, στην Χαριλάου Τρικούπη αναζητούν γυναίκες καθώς όπως έχουν διαπιστώσει συνεργάτες του Νίκου Ανδρουλάκη στο τομέα αυτό το ΠΑΣΟΚ δεν έχει την κατάλληλη και την επιθυμητή εκπροσώπηση. Το θέμα των γυναικών απασχολείσαι τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και κατά τη διάρκεια της σύνθεσης των ψηφοδελτίων κυρίως στην επαρχία. 

Διαβάστε επίσης:

Εξαιρέθηκε η Ζωή Κωνσταντοπούλου από την Εξεταστική για τα Τέμπη

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Ομολογία ανοχής στη φοροδιαφυγή το φορολογικό της κυβέρνησης – Δεν μπορούν και δε θέλουν να εκφράσουν τη μεσαία τάξη

Συγκροτήθηκε η ΚΟ της Νέας Αριστεράς – Επιστολή σε Τασούλα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 29.05.2024 07:17