search
ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 05:03
MENU CLOSE

Καταστήματα ΔΕΗ: Ολική αναβάθμιση με σύγχρονες υπηρεσίες και μοντέρνο σχεδιασμό – Ποια θα λειτουργούν και Σάββατο

06.12.2023 17:28
dei katastimata

Συνεπής στη δέσμευση της για διαρκή βελτίωση της εμπειρίας που προσφέρει στους πελάτες της, η ΔΕΗ διατηρεί πλέον ανοικτά και το Σάββατο επιλεγμένα καταστήματα, ενώ ταυτόχρονα προχωρά σε ολική αναβάθμιση του δικτύου της, δημιουργώντας νέα σύγχρονα σημεία και ανακαινίζοντας τα ήδη υπάρχοντα.

Ειδικά σε ότι αφορά τον σχεδιασμό των νέων καταστημάτων, αυτός υλοποιείται σύμφωνα με τις πιο σύγχρονες τάσεις, με ανοιχτούς, φιλόξενους χώρους και πρωτοποριακό φωτισμό.

Η καινούρια πελατοκεντρική φιλοσοφία της ΔΕΗ με το διευρυμένο ωράριο, τον μοντέρνο σχεδιασμό και το εξειδικευμένο προσωπικό στα καταστήματα, σηματοδοτεί το πέρασμα σε μία νέα εποχή όπου οι καταναλωτές θα μπορούν αποτελεσματικά και με ταχύτητα να απολαμβάνουν υψηλού επιπέδου ενεργειακές υπηρεσίες με αποκλειστικές προσφορές οι οποίες  θα ταιριάζουν στις ξεχωριστό ενεργειακό προφίλ του καθενός.

Τα συνολικά 13 καταστήματα που (σε πρώτη φάση) θα λειτουργούν και Σάββατο βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και θα έχουν ωράριο από τις 8:30 έως τις 15:00.

Στην Αθήνα θα λειτουργούν στις περιοχές: Μαρούσι, Χαλάνδρι, Καλλιθέα, Βούλα, Άνω Πατήσια, Άγιος Δημήτριος, Αιγάλεω, Κηφισιά και Στουρνάρη. Στην Θεσσαλονίκη θα είναι στην Καλαμαριά και την Τσιμισκή, ενώ θα υπάρχουν ανοιχτά σημεία στα Χανιά και στη Σύρο. Σύντομα, και άλλα καταστήματα ΔΕΗ θα ενσωματώσουν το νέο ωράριο.

Το εξειδικευμένο προσωπικό των καταστημάτων ΔΕΗ θα βρίσκεται εκεί για να υποδεχθεί τους πελάτες και να τους ενημερώσει σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες, καθώς και για την εξέλιξη της πορείας των αιτημάτων τους.

Τα καταστήματα ΔΕΗ στη νέα εποχή

Επιπλέον τα νέα καταστήματα ΔΕΗ προσφέρουν στους επισκέπτες τους άμεση και εύκολη εξυπηρέτηση σε  τρεις ζώνες:

• της γρήγορης εξυπηρέτησης,

• της εξυπηρέτησης από εξειδικευμένους συμβούλους ενέργειας,

• της ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης myΔΕΗ ServicePoint, όπου οι πελάτες μπορούν να εγγραφούν, να διαχειριστούν εύκολα τα προγράμματά τους,  καθώς επίσης να υποβάλλουν αιτήματα και να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά ή να προγραμματίσουν το ραντεβού τους σε ημέρα και ώρα της επιλογής τους.

Κατάστημα ΔΕΗ στα Άνω Πατήσια

Συμβουλές ενέργειας από τον Energy Coach

Ακόμη, οι επισκέπτες των καταστημάτων ΔΕΗ μπορούν να προγραμματίσουν το ραντεβού τους με τον Energy Coach, τον εξειδικευμένο σύμβουλο , για εξατομικευμένες προτάσεις εξοικονόμησης ενέργειας και κόστους. Με τη βοήθεια του Energy Coach μπορούν να μάθουν πως να παρακολουθούν άμεσα και εύκολα την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και την ενεργειακή ανάλυση των συσκευών τους και να ενημερωθούν με  προσωποποιημένες προτάσεις εξοικονόμησης.

Επίσης, μπορούν να ενεργοποιήσουν νέες υπηρεσίες, όπως το e-SelfMetering, μέσω της οποίας  αποκτούν πλήρη έλεγχο του λογαριασμού τους καθώς καταχωρούν οι ίδιοι  την πραγματική κατανάλωσή τους. Επιπλέον, μπορούν να ενεργοποιήσουν πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το GreenPass, που εγγυάται πως όση ποσότητα ενέργειας καταναλώνεται, τόση παράγεται και δεσμεύεται από Ανανεώσιμες Πηγές και το FixIt, την πρόσθετη υπηρεσία άμεσης τεχνικής βοήθειας στο σπίτι.

Στα νέα καταστήματα ΔΕΗ, πελάτες και επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν  για όλες τις λύσεις ΔΕΗ για φωτοβολταϊκά στο σπίτι και αντλίες θερμότητας.

Και 24ωρη δωρεάν τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Η ΔΕΗ βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της 24/7, καθώς το ωράριο του τηλεφωνικού κέντρου της άλλαξε και λειτουργεί πλέον σε 24ωρη βάση. Με αυτό τον τρόπο οι πελάτες μπορούν  πλέον να καλούν δωρεάν στο 800 900 1000 οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας προτιμούν για την εξυπηρέτησή τους.

Κατάστημα ΔΕΗ στην οδό Στουρνάρη

Διαβάστε επίσης:

Γ. Στάσσης στο 1ο Growthfund Summit: Οι 3 πυλώνες ανάπτυξης της ΔΕΗ

«Νέα γενιά. Νέα μυαλά (;)»: Μια σημαντική πρωτοβουλία της ΔΕΗ με σκοπό την καταπολέμηση της έμφυλης βίας

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Συμμετέχει στο ερευνητικό έργο iAMP-Hydro

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 21.05.2024 02:46