search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 02:01
MENU CLOSE

Μαριάνα Τουμασάτου: «Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές» (Video)

06.12.2023 13:19
toymasatoy-new

Για την πορεία της στην υποκριτική, την οικογένειά της αλλά και τις διάφορες κρίσεις στην ελληνική κοινωνία μίλησε η Μαριάνα Τουμασάτου.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», η ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις συγκρούσεις όταν αυτές προκύπτουν στην εργασία της,

«Έχω έρθει σε σύγκρουση στη δουλειά και ήμουν ανυποχώρητη, άλλα ήταν ελάχιστες οι περιπτώσεις. Ο τρόπος που θα διαχειριστείς μία σύγκρουση έχει να κάνει και με τον τρόπο του άλλου. Αν κάποιος σε μία σύγκρουση κάνει το “κριάρι” θα κάνω πίσω, αλλά την τρίτη φορά θα γίνω κι εγώ ”ταύρος”» ανέφερε.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός αναφέρθηκε στους αγώνες που έχει κάνει με σκοπό να υπερασπιστεί το δίκαιο, ενώ τόνισε ότι με χαρά θα επέτρεπε στην κόρη της να μην πάει στο σχολείο για να παραβρεθεί σε πορεία.

«Στο σχολείο αγωνιζόμουν για τα δικαιώματα των μαθητών, ήμουν όπου γάμος και χαρά “η μπιρμπίλω πρώτη”. Είναι χαρά μου η κόρη μου να κάνει κοπάνες, να πάει σε πορείες και να διεκδικεί το δίκιο της με ευγένεια. Συνεχίζω να πηγαίνω σε πορείες. Έχω εξηγήσει στην κόρη μου ότι θα πολεμάω μέχρι τέλους γι’ αυτά που πιστεύω. Δεν ισχύει ότι τα παιδιά μας γίνονται αντίγραφο μας. Θα κρατήσουν από εμάς ό,τι θέλουν» είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, η Μαριάνα Τουμασάτου αναφέρθηκε στον σύζυγό της, επισημαίνοντας την ουσιαστική σχέση που έχει ως μπαμπάς με την κόρη τους.

«Μπαμπάς και κόρη έχουν κάνει κόμμα στο σπίτι και εγώ φαίνομαι η πιο αυστηρή στο σπίτι. Ο δεσμός της μητέρας με τα παιδιά είναι αδιάρρηκτος. Δεν διαφωνούμε ποτέ μπροστά στην κόρη μας με τον Αλέξανδρο, κρατάμε κοινή γραμμή σε αυτά που λέμε» τόνισε.

Τέλος, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο ζήτημα του γάμου των ομοφυλοφίλων, επισημαίνοντας ότι δεν έχει καμιά ένσταση στο ζήτημα.

«Στην Ελλάδα έχουμε ατιμώρητους κακοποιητές προς όλες τις κατευθύνσεις, είμαστε “μπάτε σκύλοι αλέστε”. Μου ακούγεται μία χαρά ο γάμος των ομοφύλων. Είναι ανοησίες ότι τα παιδιά τους θα γίνουν ομοφυλόφιλα» είπε μεταξύ άλλων.

Διαβάστε επίσης:

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Η συγκινητική ανάρτηση για το Νίκο Κούρκουλο και τον γιο της (Photo)

Μάριος Αθανασίου: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας» (Video)

Amy Winehouse: Η βιογραφική ταινία «Back to Black» στη μεγάλη οθόνη το 2024

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10.05.2024 01:34