search
ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:34
MENU CLOSE

Tο viral παράπονο ενός πιτσιρικά για τη γάτα που του… πήρε την τσουλήθρα: «Είναι άδικο!» (video)

06.12.2023 10:06
gata_tsoulithra

Viral έχει γίνει το βίντεο από το TikTok με έναν αξιολάτρευτο πιτσιρικά που νιώθει αδικημένος γιατί μια γάτα έχει… στρογγυλοκαθήσει στην τσουλήθρα με αποτέλεσμα να μην μπορεί εκείνος να κάνει.

Ο πιτσιρικάς που ακούει στο όνομα «Μάξιμος» εξηγεί με… επιχειρήματα και τρομερό παράπονο στη γάτα «καταληψία» ότι αυτό που κάνει «είναι άδικο!» αφού τώρα είναι η σειρά του.

Μάλιστα της προτείνει να πάει στα χώματα ενώ της δείχνει και ένα μυρμήγκι για να τη… δελεάσει να εγκαταλείψει την πολυπόθητη τσουλήθρα.

Το νάζι του πιτσιρικά κατεκτησε τις καρδιές των χρηστών στα social media που έγραψαν εκατοντάδες σχόλια για την ευγένεια και τη γλυκύτητά του…

@limniosfamily Δεν παίζει δίκαια ο κοτομπουκιας 😂 #maximos #kotompoukias #limniosfamily #ligeri #μαξιμος ♬ πρωτότυπος ήχος – Ligeri Limnios

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Κακοκαιρίας σύνεχεια με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Πού θα χιονίσει

Εορτολόγιο: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου

Απεργία: Χωρίς ταξί και σήμερα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 01.05.2024 15:32