search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:43
MENU CLOSE

Η fake δημοσίευση μίας φωτό του Κασσελάκη με τη Φάρλι και η γκάφα της εργαζόμενης στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ Λουπάκη

07.12.2023 15:47
kasselakis_farli_new

Σε παγίδα για μεγάλες… τρολιές εξελίσσεται η συμπαθέστατη σκυλίτσα του Στέφανου Κασσελάκη, η Φάρλι.

Ενίοτε δε, η όλη συζήτηση γύρω από την αδυναμία που της έχει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος την παίρνει σχεδόν παντού μαζί του, εκθέτει κάποιους, που δίνουν στο όλο θέμα διαστάσεις… πολιτικού προβλήματος.

Μάλιστα συνέβη το εξής αξιοπερίεργο:

Το πρωί της Πέμπτης κυκλοφόρησε μία φωτογραφία του κ. Κασσελάκη να κάνει βόλτα με τη Φάρλι. Κάποια site έγραψαν ότι η βόλτα έγινε το πρωί της Τετάρτης 6 Δεκεμβρίου – ημέρα πυκνών εξελίξεων, καθώς στη Βουλή συζητούνταν το φορολογικό νομοσχέδιο, ενώ στους δρόμους οργανώνονταν διαδηλώσεις, αφού ήταν η επέτειος από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όμως η βόλτα είχε γίνει τουλάχιστον προ εικοσαήμερου και σε πολιτικό χρόνο ουδέτερο τρόπον τινά. Κάτι που προφανώς αφαιρεί από το γεγονός οποιαδήποτε περαιτέρω ερμηνεία, πέραν αυτής καθαυτής που έχει μία αμέριμνη βόλτα ενός αρχηγού με το σκυλάκι του.

Αυτό όμως δεν εμπόδισε την παραγωγό του ραδιοφώνου του ΣΥΡΙΖΑ stokokkino105.5 Ευγενία Λουπάκη να σχολιάσει με καταφανώς ειρωνικό και επικριτικό ύφος τη φωτογραφία. Και παρότι στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι πρόκειται για φωτογραφία ημερών και όχι της Τετάρτης, απέφυγε στην εκπομπή της στο ραδιόφωνο το μεσημέρι της Πέμπτης, να παραδεχτεί όπως απλώς προέτρεξε.

Σε ανάρτησή της στο facebook η κυρία Λουπάκη, που φαίνεται να μην διατηρεί και τις καλύτερες των σχέσεων με τη νέα ηγεσία του κόμματος, γράφει:

«Σε μια μέρα φορτισμένη από τις μνήμες της δολοφονίας του Αλέξανδρου αλλά και από τη ζοφερή πραγματικότητα της μέχρι θανάτου κακοποίησης του Ολιβερ, μέρα μεγάλων διαδηλώσεων και μάχης για το φορολογικό νομοσχέδιο στη Βουλή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε το δικό του μήνυμα κατά της κακοποίησης των ζώων, βγάζοντας ο ίδιος βόλτα τη σκυλίτσα του την πασίγνωστη πια Φάρλυ».

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Για πρώτη φορά βάζουν χρονικό όριο στις συνεδριάσεις 

Σάλος στα σόσιαλ μίντια με την… υπόκλιση του Γεραπετρίτη στον Ερντογάν

Ο ΣΥΡΙΖΑ αποφεύγει τηλεοπτικούς εμφυλίους με τη ΝΕΑΡ – Πιο συχνά καλεσμένο στα πάνελ το νέο κόμμα από άλλα της αντιπολίτευσης

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 18:42