search
ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:22
MENU CLOSE

Κατερίνα Καινούργιου: Απίστευτο ξέσπασμα στον αέρα της εκπομπής – «Τι κάνω εγώ εδώ πέρα;» (Video)

07.12.2023 14:01
kainoyrgioy-new

Την ψυχραιμία της έχασε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης την ώρα που η εκπομπή της ήταν στον τηλεοπτικό αέρα.

Αφορμή στάθηκαν οι καλεσμένοι της, καθώς -όπως τόνισε η παρουσιάστρια- μιλούσαν όλοι μαζί, με αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να μην βγάζουν νόημα από τα λεγόμενά τους.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή τη γυναικοκτονία της 43χρονης στη Σαλαμίνα, ο Σταύρος Μπαλάσκας κλήθηκε να κάνει την τοποθέτησή του γύρω από την υπόθεση και να τονίσει τη χρησιμότητα του panic butto, που προωθεί η κυβέρνηση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Ωστόσο, στην κουβέντα ενεπλάκησαν τόσο ο ψυχίατρος, κύριος Δημήτρης Σούρας, όσο και ο Νίκος Βασιλάκος, συνεργάτης του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η Κατερίνα Καινούργιου ζήτησε από τους καλεσμένους της ήδη από την αρχή της συζήτησης να είναι πιο συγκεκριμένοι στα λόγια τους και να σεβαστούν τους συνομιλητές τους. Όμως η κατάσταση βγήκε γρήγορα εκτός ελέγχου, καθώς όλοι μιλούσαν την ίδια χρονική στιγμή.

«Κύριε Σούρα, δυο λεπτά! Παιδιά, μην με συγχύζετε! Μα σας παρακαλώ, αφήστε με να δώσω τον λόγο! Τι κάνω εγώ εδώ πέρα; Απ’ τα εμπορικά διακοσμητική είμαι; Αφήστε με! Αφήστε με!» είπε εμφανώς εκνευρισμένη, ενώ απευθυνόμενη στον αρχισυντάκτη της πρόσθεσε:

«Τι «χαλάρωσε» ρε Θέμη; Δεν καταλαβαίνει ο τηλεθεατής τίποτα τόση ώρα! Μιλάνε όλοι μαζί λες και είμαστε εδώ πέρα δεν ξέρω τι».

«Μαντέψτε τι θα κάνω τώρα. Θα πάω στο Προεδρικό Μέγαρο. Κλείστε τους, σας παρακαλώ. Κλείστε τους τον ήχο, γιατί δεν γίνεται αλλιώς, θα μιλάνε συνέχεια» είπε στη συνέχεια, διακόπτοντας τη συζήτηση, με αφορμή την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου στην Αθήνα.

Διαβάστε επίσης:

Στάνκογλου: Οργισμένος μετά τις φήμες για σχέση με τη Σίσσυ Χρηστίδου – «Να ζητήσετε συγγνώμη από τα ανήλικα τέκνα μου»

Το μωρό της φωτογραφίας είναι πασίγνωστη ελληνίδα παρουσιάστρια – Την αναγνωρίζετε; (Photo)

Γιάννης Μπέζος: «Ο Χίτλερ μπροστά στην ελληνική οικογένεια είναι αρνί» (Video)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 27.04.2024 11:15