search
ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:40
MENU CLOSE

Δυνατό τηλεοπτικό ντέρμπι ανάμεσα σε Alpha και Mega την Κυριακή – «Μονομαχία» στο prime time (video)

08.12.2023 15:54
ΣΑΣΜΟΣ – Ορ.Αυγουστίδης, Χρ.Χειλά -Φαμέλη

Της «κακομοίρας» αναμένεται να γίνει το βράδυ της Κυριακής. Εκτάκτως ο Alpha θα μεταδώσει επεισόδιο της σειράς «Σασμός» ακριβώς απέναντι από τη «Γη της ελιάς». Αναμένεται σκληρό τηλεοπτικό ντέρμπι.

Κανονικά τα επεισόδια της σειράς στον προγραμματισμό του σταθμού είναι Δευτέρα έως Πέμπτη. Το κυριακάτικο μπόνους για τους τηλεθεατές θα δημιουργήσει νέα δεδομένα -έστω και μεμονωμένα- για τη «Γη της ελιάς» τα Κυριακάτικα επεισόδια της οποίας αποτελούν ισχυρότατο πόλο έλξης τηλεθεατών στην συχνότητα του Mega.

Στο έκτακτο επεισόδιο του «Σασμού», το 44ο του τρίτου κύκλου, ο Αντώνης ζητά από την Καλλιόπη να παρουσιαστεί στο τμήμα, για να της πάρουν αποτυπώματα και η ένταση ανάμεσα στον Αστέρη και την Αργυρώ κλιμακώνεται.

Εν τω μεταξύ, οι Μουντάκηδες ετοιμάζουν, σε συνεργασία με τον Αντρέα και τον Τηλέμαχο, τα αντίποινα για το θάνατο του Λάζαρου. Η Θοδώρα προβληματίζεται για τη νέα σχέση του Γιώργου, μοιράζεται όμως τις υποψίες της με τον λάθος άνθρωπο.

Διαβάστε επίσης:

Μαύρη χρονιά για τον Τύπο: 94 δημοσιογράφοι νεκροί εν ώρα εργασίας

ΕΡΤ3: «Βίλατζ Γιουνάιτεντ» – Φρέσκια σειρά ντοκιμαντέρ για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο στην περιφέρεια

ΕΣΡ: «Επιχείρηση: πολιτική πολυφωνία» στα ΜΜΕ

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 15.05.2024 11:40