search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:47
MENU CLOSE

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο μαθήτρια μετά από ηλεκτροπληξία – Στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο

08.12.2023 13:30
dentroi new

Αναστάτωση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2023 στο Γυμνάσιο Χερσονήσου, όταν μαθήτρια υπέστη ηλεκτροπληξία τη στιγμή που στόλιζε το χριστουγεννιάτικο δέντρο μαζί με εκπαιδευτικούς και συμμαθητές της.

Η μαθήτρια, σύμφωνα με το neakriti.gr, αρχικά μεταφέρθηκε στο αγροτικό ιατρείο της Χερσονήσου, ωστόσο αργότερα κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά της στο ΠΑΓΝΗ, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Παιδιατρική κλινική για προληπτικούς λόγους, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η υγεία της.

«Τα παιδιά στόλιζαν μαζί με τους εκπαιδευτικούς το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τι στιγμή που η κόρη μου προσπάθησε να ενεργοποιήσει τα λαμπιόνια τη χτύπησε το ρεύμα. Αδυνατώ να πιστέψω ότι δεν λειτούργησε το ρελέ βραχυκυκλώματος στον πίνακα του σχολείου», ανέφερε ο πατέρας της νεαρής μαθήτριας, που δεν μπορεί να καταλάβει πώς από τη μια στιγμή στην άλλη κινδύνεψε το παιδί του.

Σύμφωνα με αυτοδιοικητικές πηγές, μετά από το περιστατικό οι υπεύθυνοι του σχολείου κάλεσαν ηλεκτρολόγο, ο οποίος ελέγχει από χθες τις ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις, αλλά και τις λειτουργίες του ηλεκτρολογικού πίνακα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το ρελέ στον ηλεκτρολογικό πίνακα του σχολείου λειτουργεί κανονικά. Ενδεχομένως το περιστατικό να οφείλεται σε διαρροή από λάμπες ή κόψιμο καλωδίου.

Διαβάστε επίσης

Πάντειο: Απρόοπτο σε συζήτηση με Κοτζιά, Ντιμιτρόφ, Μπουσάτι – Αναρχικοί εισέβαλαν στην αίθουσα (Photos)

Θεσσαλονίκη: «Ντύθηκε» γιορτινά για τα Χριστούγεννα – Εντυπωσιακές εικόνες από την πλατεία Αριστοτέλους

Σαλαμίνα: «Την ξέκανα, ένας λιγότερος πάνω στη γη» έλεγε ο δολοφόνος της 43χρονης – Το βίαιο παρελθόν, είχε αλλάξει στοιχεία της ταυτότητάς του

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 09:46