search
ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 16:45
MENU CLOSE

Ολυμπιακός – Μπάγερν: Αποχώρησε τραυματίας ο Παπανικολάου

08.12.2023 23:36
OSFP

Ο Κώστας Παπανικολάου αποχώρησε από το παρκέ της αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπάγερν Μονάχου, 6:43 λεπτα πριν από το τέλος της αναμέτρησης.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού φάνηκε να δέχεται ένα χτύπημα από το γόνατο του Ντίνο Ράντοντσιτς, όταν ο παίκτης της Μπάγερν επιχείρησε να σκοράρει.

Ο Παπανικολάου βρέθηκε στο χώρο δίπλα στην μπασκέτα που έπαιζε άμυνα ο Ολυμπιακός, σηκώθηκε με τη βοήθεια των συμπαικτών του και οδηγήθηκε κουτσαίνοντας στον πάγκο, όπου παρέμεινε αφού δεν χρησιμοποιήθηκε στη συνέχεια του αγώνα.

Στην αναμέτρηση, ο διεθνής φόργουορντ αγωνίστηκε για 26:36, μετρώντας 8 πόντους (1/3 δίποντα, 2/3 τρίποντα), 5 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 2 κλεψίματα και 1 λάθος.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 77-69: Τη «λύγισε» με την άμυνα του

ΕΠΟ στο γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων: «Δεν υπάρχει διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Στο πλευρό της Αστυνομίας οι διαιτητές: «Έφτασε η ώρα για σκληρές αποφάσεις»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 16.07.2025 16:45