search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:47
MENU CLOSE

Νίκος Μάνεσης: «Μας επιτέθηκαν οργανωμένοι οπαδοί, κάποιας θύρας, με ακροδεξιά συνθήματα» – Η αποκάλυψη για το Μάτι

09.12.2023 12:04
manesis

Την επίθεση που δέχτηκε ο ίδιος και άλλοι δημοσιογράφοι από οργανωμένους οπαδούς, όταν έκανε ρεπορτάζ στο Μάτι, αποκάλυψε ο Νίκος Μάνεσης, με αφορμή τα θλιβερά επεισόδια στου Ρέντη.

«Είχαμε την ιδέα να πάμε να κάνουμε όλο το δελτίο ειδήσεων από την περιοχή. Πήγαμε με ένα live view και βγήκαμε ζωντανά για 1,5 με 2 ώρες. Στη διάρκεια του δελτίου δεν ξέρετε τι περάσαμε. Προκύπτουν οργανωμένοι οπαδοί, κάποιας θύρας με φανελάκια που έλεγαν… θύρα 300. Γνωστές φάτσες με ακροδεξιά αισθήματα Χρυσής Αυγής, έρχονται τάχα μου –διμοιρία 20 άτομα- να δώσουν φάρμακα στους πληγέντες. (….) Με το πού μας ανακαλύπτουν τους δημοσιογράφους, γιατί δεν είμαι μόνο εγώ, είναι από όλα τα κανάλια, εμένα αναγνώρισαν πιο πολύ, δεχόμαστε επίθεση στα όρια χειροδικίας ενώ είχαμε την τραγωδία στο Μάτι», περιέγραψε ο δημοσιογράφος.

«Γιατί; Γιατί εμείς οι δημοσιογράφοι, οι αλήτες, οι ρουφιάνοι, υπεραμυνθήκαμε των Αιγυπτίων που η ομάδα Λαγού είχε τσακίσει και είχε στείλει στο νοσοκομείο. Εκείνη την περίοδο ήταν στα δικαστήρια. Αυτά δεν τα έχουμε πει στον αέρα, τα λέμε τώρα», πρόσθεσε.

«Ήταν ο επικεφαλής βλοσυρός, δύο πιο άγριοι οι οποίοι θέλανε να με δείρουν (…) και ήταν και τα υπόλοιπα παιδάκια 16, 17, 18 χρονών, να ήταν κάποιος 19, χαμένα… Περιμένανε μια εντολή. Εξομαλύνθηκε η κατάσταση, γιατί αυτοί είναι θρασύδειλοι, έχουνε μάθει να λειτουργούν με χειροβομβίδες, με μαχαίρια και ρόπαλα και 50 άτομα να βαράνε έναν, και επειδή μαζεύτηκαν 5-6 δημοσιογράφοι, συμπαράσταση, άντε γεια», συνέχισε, κάνοντας λόγο για στρατούς που έχουν όλες οι ομάδες -κυρίως οι πολλοί μεγάλες.

Διαβάστε επίσης:

Τηλεθέαση Παρασκευής: Οι «Αταίριαστοι» έκαναν την ανατροπή στην πρωινή ζώνη

Εφημερίδες: Τα σημερινά πρωτοσέλιδα (Video)

Tηλεθέαση: Η «Γη της ελιάς» ηγήθηκε της κούρσας και την Πέμπτη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03.05.2024 07:39