search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:41
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Αποφυλακίστηκαν με όρους εννέα οπαδοί του Άρη – Είχαν συμμετάσχει σε οπαδικό επεισόδιο

09.12.2023 14:57
ASTYNOMIA-PERIPOLIKO

Αποφυλακίζονται με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης οι εννέα οπαδοί του Άρη, που είχαν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι για συμμετοχή σε συμπλοκή, η οποία σημειώθηκε στα τέλη του περασμένου Οκτωβρίου, στη οδό Βούλγαρη στη Θεσσαλονίκη, όπου υπέστησαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις δύο οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Το δικαστικό συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημά τους για αντικατάσταση της προσωρινής κράτησης με περιοριστικούς όρους. Οι όροι που αποφασίστηκε να τους επιβληθούν μέχρι τη δίκη περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- την απαγόρευση παρακολούθησης αγώνων ποδοσφαίρου και μπάσκετ της ομάδας τους, με αυτοπρόσωπη παρουσία κατά τη διάρκεια των αγώνων σε αστυνομικό τμήμα, αλλά και τη μη προσέγγιση αθλητικών εγκαταστάσεων.

Εις βάρος τους είχε απαγγελθεί κακουργηματική δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, από κοινού, ενώ διώκονται και για μία σειρά από πλημμελήματα, με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του Αθλητικού Νόμου.

Οι εννέα οπαδοί κρατούνταν προσωρινά, από τις αρχές του περασμένου Νοεμβρίου, σε διάφορες φυλακές της χώρας.

Διαβάστε επίσης:

Ράδιο Αρβύλα: «Έχετε την τάση να σαρώνετε και να διαπομπεύετε» – Η απάντηση του ποιητή Γιώργου Αλισάνογλου για τη διακωμώδησή του

Κοζάνη: 50χρονος εξαπάτησε πατέρα και γιο «αρπάζοντας» πάνω από 520.000 ευρώ

Ρέντης: Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση ο αστυνομικός, με διάχυτη αιμορραγία – Τι αναφέρει το νέο ιατρικό ανακοινωθέν

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 19:40