search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:33
MENU CLOSE

Κολύμβησης: «Χάλκινος» ο Βαζαίος στο Ευρωπαϊκό της Ρουμανίας

10.12.2023 19:04
vazaios

Το τρίτο μετάλλιο για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης σε 25άρα πισίνα κατέκτησε την Κυριακή στη Ρουμανία ο Ανδρέας Βαζαίος.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν τρίτος στα 100μ μικτής ατομικής, στην τελευταία ημέρα των αγώνων και φόρεσε στο στήθος του το χάλκινο μετάλλιο, όπως είχε κάνει μερικά 24ωρα νωρίτερα και η Ντουντουνάκη.

Ο… μετρ της 25άρας πισίνας έφτασε τα 10 μετάλλια στα χρονικά της διοργάνωσης, το τέταρτο σε αυτό το αγώνισμα και το δεύτερο στο Οτοπένι της Ρουμανίας, καθώς την πρώτη ημέρα είχε ανέβει ξανά στο βάθρο με την ομάδα 4Χ50μ ελεύθερο.

Με φοβερή εμφάνιση μετά τα πρώτα 50 μέτρα, ο Βαζαίος πέρασε στην 3η θέση όπου και τερμάτισε με επίδοση 51.91, αφήνοντας εκτός βάθρου τον Ιταλό Τζοβάνι Ίτζο με 51.99. Νικητής ήταν ο Αυστριακός, Μπέρναρντ Ρεϊτσχάμερ με 51.39, ενώ τη δεύτερη θέση πήρε ο Ελβετός, Νόε Πόντι με 51.62.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη: Υποδοχή με καπνογόνα για τους Κροάτες αποφυλακισθέντες – Επίθεση σε κάμεραμαν

UEFA: Μακάμπι Χάιφα, Μπάτσκα Τόπολα και Ελσίνκι ενημερώθηκαν πως μπορεί να γίνουν χωρίς κόσμο τα ματς

Κολύμβηση: «Χάλκινη» στο ευρωπαϊκό της Ρουμανίας η Ντουντουνάκη

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:31