search
ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:33
MENU CLOSE

Θεσσαλονίκη: Ανθρωποκτονία από αμέλεια στον ιδιοκτήτη των σκυλιών για τη θανάσιμη επίθεση σε βάρος 50χρονης

10.12.2023 20:15
skylos

Για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατηγορείται ο ιδιοκτήτης των σκύλων που τραυμάτισαν σήμερα θανάσιμα την 50χρονη γειτόνισσα στη Θεσσαλονίκη.

Ο 37χρονος άνδρας συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ωραιοκάστρου όπου κρατείται ενώ το πρωί της Δευτέρας (11/12) πρόκειται να περάσει το κατώφλι του Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται πως το μεσημέρι της Κυριακής, λίγο μετά τις 2 μ.μ., μία 50χρονη γυναίκα δέχθηκε επίθεση από σκυλιά στο σπίτι της στη Νεοχωρούδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, η άτυχη γυναίκα βγήκε στην αυλή του σπιτιού της για κάποιες εργασίες και τής επιτεθήκαν τρία σκυλιά, τα οποία φέρεται να διέφυγαν της προσοχής από σπίτι γείτονά της.

Στο σημείο έσπευσε το ΕΚΑΒ, ωστόσο η γυναίκα ήδη είχε χάσει τη ζωή της από τα δαγκώματα.

Συγκλονισμένη είναι η κοινότητα της Νεοχωρούδας από το τραγικό συμβάν. Η άτυχη γυναίκα ήταν μητέρα δύο παιδιών ενώ υπάρχουν αναφορές από κατοίκους της περιοχής ότι τα συγκεκριμένα σκυλιά είχαν επιτεθεί ξανά στο παρελθόν.

Διαβάστε επίσης:

ΙΝΚΑ: 20% ακριβότερο το φετινό τραπέζι των Χριστουγέννων

Σύνταγμα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τον Όλιβερ 

Επεισόδια στου Ρέντη: Ποινική δίωξη σε βάρος του 18χρονου συλληφθέντα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12.05.2024 02:14