search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:48
MENU CLOSE

Τσακαλώτος: Η απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη για τους «αυλικούς των servicers και των Τραπεζών»

10.12.2023 11:01
tsakalwtos_kasselakis

Μέσω Facebook απάντησε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σε όσα είπε, το Σάββατο, ο Στέφανος Κασσελάκης στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η μόνη μετάλλαξη που έχει υπάρξει στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες και ποτέ δεν πρόκειται να υπάρξουν επιχειρηματικά συμφέροντα που θα ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, γι΄αυτό να είστε σίγουροι», ανέφερε ο πρόεδρος του κόμματος με αφορμή τη στάση της Νέας Αριστεράς στο νομοσχέδιο για τα κόκκινα δάνεια».

«Και ρωτάω αν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, και ο πρωθυπουργός, δούλευαν για τις τράπεζες και τους servicers ή μόνο οι πρώην υπουργοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ;», διερωτήθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, για να απαντήσει στη συνέχεια δηκτικά.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Διαβάζω από το News 247 ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στην κεντρική επιτροπή “επειδή ακούγονται πολλά τώρα τελευταία για ‘μετάλλαξη’ του ΣΥΡΙΖΑ, έχω να πω ότι η μόνη μετάλλαξη είναι ότι πλέον δεν υπάρχουν αυλικοί που δουλεύουν για τους servicers και τις τράπεζες και ποτέ δεν πρόκειται επιχειρηματικά συμφέροντα να ελέγξουν τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Και ρωτάω αν όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, και ο πρωθυπουργός, δούλευαν για τις τράπεζες και τους servicers ή μόνο οι πρώην υπουργοί που έφυγαν από το ΣΥΡΙΖΑ;

Φαντάζομαι ότι ο μόνος τρόπος για να αποδεικνύουν οι απομείναντες πρώην υπουργοί ότι δεν ήταν, δεν είναι, και δεν θα είναι ποτέ υπηρέτες των συμφερόντων, τραπεζικών κ μη, είναι να παραμένουν στο ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε επίσης:

Οργή Μητσοτάκη για την οπαδική βία: Θα την καταπολεμήσουμε «όσο ψηλά κι αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται»

Κικίλιας: «Το μέγεθος της κλιματικής αλλαγής είναι τέτοιο που δεν είναι σίγουρο μέχρι ποιου σημείου αντέχουν οι υποδομές»

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ: «Πράσινο φως» στο Έκτακτο Συνέδριο – Κασσελάκης: Η πορεία θα είναι δύσκολη, «πέσαμε, αλλά από εδώ και πέρα πάμε να σηκωθούμε»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 11:48