search
ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:55
MENU CLOSE

Φωτιά σε σπίτι στην Καβάλα: 68χρονος πήγε να βοηθήσει τον γείτονά του και πέθανε (Video)

11.12.2023 20:58
FWTIA_KAVALA_NEKROS_11_12
Screenshot

Φωτιά εκδηλώθηκε το πρωί της Κυριακής 10 Δεκεμβρίου 2023 σε κατοικία στο κέντρο του Χρυσοχωρίου του Δήμου Νέστου, στον Νομό Καβάλας.

Η φωτιά ξεκίνησε από ένα αγροτικό όχημα που βρισκόταν έξω από την κατοικία. Στη συνέχεια, πήρε φωτιά ο λέβητας στην αποθήκη, με συνέπεια να καεί και το μισό διώροφο σπίτι. Στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χρυσούπολης.

Ένας 68χρονος γείτονας βγήκε από διπλανό σπίτι για να βοηθήσει στην κατάσβεση, ωστόσο εισέπνευσε καπνό και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο της Καβάλας.

Τραγική ήταν τελικά η κατάληξη της προσπάθειάς του, αφού στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του 68χρονου, σύμφωνα με το kavalanews.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ωραιόκαστρο: Εξαφανίστηκε κορίτσι 12 ετών – Συναγερμός στις Αρχές

ΑΠΘ: Ματαιώθηκε παρουσίαση βιβλίου με τον Νατσιό της Νίκης (Video)

Επεισόδια στου Ρέντη: Το τηλεφώνημα που «έκαψε» τον 18χρονο – Νέα εντάλματα σύλληψης – Στα ίχνη του «καθοδηγητή» οι αρχές

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΚΥΡΙΑΚΗ 05.05.2024 15:54