ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.09.2025 03:09
MENU CLOSE

Μαρία Κίτσου: Τηλεοπτική επιστροφή σε σειρά με θέμα την παιδική κακοποίηση

11.12.2023 14:06

Η Μαρία Κίτσου έπειτα από σχεδόν τρία χρόνια τηλεοπτικής «σιωπής»- άλλωστε άφησε έντονο «αποτύπωμα» ως Λενιώ στις «Άγριες μέλισσες»- επανακάμπτει μπροστά στις κάμερες με κεντρικό ρόλο σε σειρά μικρής φόρμας η οποία «πατάει» πάνω στην ιδέα και τη φόρμα Νοτιοκορεάτικης σειράς μυθοπλασίας του 2018 και αυτή  με τη σειρά της μετέφερε την πρωτότυπη ιαπωνική σειρά  «Mother» («Μητέρα») η οποία μεταδόθηκε από το τηλεοπτικό δίκτυο NipponTV to 2010.

Στην ελληνική εκδοχή  η γυναίκα, την οποία θα υποδυθεί η Μαρία Κίτσου, δεν έχει άμεση σχέση με τον εκπαιδευτικό χώρο και το δημοτικό σχολείο του κοριτσιού. Ωστόσο στη βάση της δεν διαφοροποιείται, καθώς η ηρωίδα παίρνει  το παιδί για να το γλιτώσει- προστατεύσει, θέτοντας στο  κέντρο του  κάδρο διάφορους ζέοντες προβληματισμούς με τα ζητήματα που αναπτύσσει.

Το σενάριο της σειράς μικρής φόρμας- ολοκληρώνεται σε οκτώ επεισόδιο- με τίτλο εργασίας «Να με φωνάζεις μαμά» γράφει ο Νίκος Μήτσας  («Το σόι σου», «Ζακέτα να πάρεις», «Ψέματα») και θα σκηνοθετήσει ο ικανός Αντώνης Αγγελόπουλος για τον Alpha, ο οποίος στο πρώτο μισό της τηλεοπτικής σεζόν σκηνοθετεί τη σουρεαλιστική αστυνομική περιπέτεια «Φόνοι στο καμπαναριό». Προηγούμενες δουλειές του οι εξαιρετικές σειρές «Εγκλήματα», «Είσαι το ταίρι μου», «Στο παραπέντε», «Σαββατογεννημένες», «Γοργόνες».

Η σειρά αναμένεται να προβληθεί μέσα στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής σεζόν.

Διαβάστε επίσης:

Γιώργος Λάνθιμος: Η ανατομία της σκηνής χορού της Emma Stone στο «Poor Things» (video)

«Ράδιο Αρβύλα»: «Σάτιρα» που γλίστρησε στις ποιητικές πευκοβελόνες του Ρον Πάτζετ

Ξανά εκτός εκπομπής ο Ανδρέας Μικρούτσικος – Τι είπε η Καινούργιου (Videos)

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 05.09.2025 02:42
Exit mobile version