search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 05:18
MENU CLOSE

Πατέρας Άλκη Καμπανού: Το ποτήρι που «ξεχείλισε» δεν έχει πάτο, τα παιδιά που μεγάλωσαν στην κρίση κρύβουν πολύ θυμό

11.12.2023 15:23
kampanos opadiki via- new

Μνήμες από την τραγική ιστορία της οικογένειάς του ξύπνησε το επεισόδιο οπαδικής βίας με τον τραυματισμό του αστυνομικού στου Ρέντη, στον πατέρα του Άλκη Καμπανού, Αριστείδη, ο οποίος μίλησε στο Star.


«Δυστυχώς, πέρασαν δύο χρόνια από τον άδικο χαμό του Άλκη και κάθε φορά η Πολιτεία και εμείς οι ίδιοι λέγαμε πως ήταν η τελευταία σταγόνα, που ξεχείλισε το ποτήρι. Δυστυχώς, αυτό το ποτήρι δεν έχει πάτο και τα τελευταία γεγονότα δείχνουν πόσο άγριο μίσος έχουν ορισμένα άτομα και θέλουν να κάνουν κακό σε κάποιον συνάνθρωπό τους» είπε ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη.

«Χάσαμε τον Άλκη, χάσαμε τον Μιχάλη και τώρα ένας αστυνομικός χαροπαλεύει. Πρέπει να γίνει κάτι, και δεν είναι μόνο το θέμα της Πολιτείας η αυστηροποίηση των νόμων, αλλά είναι θέμα όλων μας» πρόσθεσε ο Αριστείδης Καμπανός.

Για τα μέτρα της κυβέρνησης για την οπαδική βία υπογράμμισε ότι: «Είναι μία λύση που αποφάσισε η Πολιτεία. Πιστεύω ότι είναι προς το θετικό. Εφόσον υπάρχουν οι θερμοκέφαλοι, οι οποίοι δεν μπορούν να αποβληθούν από το υγιές κομμάτι των ομάδων, άρα πρέπει να γίνει κάτι, και έφτασε η Πολιτεία να λάβει αυτά τα αυστηρά μέτρα».

«Ξαναλέω, δεν είναι τα αυστηρά μέτρα που θα φτιάξει η Πολιτεία και εμείς θα πέσουμε να κοιμηθούμε ήσυχοι. Αυτά λαμβάνονται στο πλαίσιο της αποτροπής, όπως και τα μέτρα της αστυνομίας και οι αυστηρές ποινές, αλλά ξεχνάμε το κομμάτι της πρόληψης, και η πρόληψη εντάσσεται στο κομμάτι της εκπαίδευσης των παιδιών».

«Ο κοινός παρονομαστής σε όλα αυτά τα επεισόδια είναι το νεαρό της ηλικίας των παιδιών. Αυτά τα παιδιά που μεγάλωσαν στην οικονομική κρίση, κρύβουν πολύ θυμό, οργή και μίσος. Είναι τα παιδιά που σκεφτόμασταν ότι θα τους αφήσουμε το μέλλον σαν Ελλάδα, σαν κοινωνία και δυστυχώς βλέπουμε πως τα χάνουμε» πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Δεκάδες δαγκωματιές δέχθηκε η 50χρονη – Σοκαριστική η ιατροδικαστική εξέταση

Λάρισα: 59χρονος μετανάστης βρέθηκε νεκρός μέσα σε πορτ μπαγκάζ – Προηγήθηκε καταδίωξη από την ΕΛΑΣ

Τέμπη: Συλλαλητήριο την Τρίτη στο Σύνταγμα για τα θύματα – « Για όλες τις ψυχές του τρένου που περιμένουν δικαίωση»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31