search
ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:48
MENU CLOSE

Τουρκία: Επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού γρονθοκόπησε τον διαιτητή (Videos)

11.12.2023 23:47
xilo-tourkia-new

Ένα απίστευτο περιστατικό καταγράφηκε στην Τουρκία και συγκεκριμένα στον αγώνα Ανκαραγκιουτσού – Ρίζεσπορ, καθώς ο πρόεδρος των γηπεδούχων γρονθοκόπησε τον διαιτητή του αγώνα, για να ακολουθήσει στην συνέχεια σύρραξη εντός του αγωνιστικού χώρου.

Συγκεκριμένα μετά το τέλος του αγώνα της Ανκαραγκιουτσού με τη Ρίζεσπορ για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Τουρκίας, o πρόεδρος των γηπεδούχων Φαρούκ Κοτσά εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε τον διαιτητή Χαλίλ Ομούτ Μελέρ.

Οι γηπεδούχοι είχαν παράπονα για τις αποφάσεις του ρέφερι, με τον ισχυρό άνδρας της ομάδας να το πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα.

Κάπως έτσι ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού χτύπησε τον Μελέρ, με τον άνδρα να πέφτει κάτω και στη συνέχεια να δέχεται επίθεση από σύσσωμο το σταφ του συλλόγου, σε ένα σοκαριστικό περιστατικό.

Διαβάστε επίσης:

Ο Ντόναλντ Τουσκ εξελέγη νέος πρωθυπουργός της Πολωνίας

Peach Fuzz: Αυτό είναι το χρώμα του 2024

COP28: «Ανεπαρκές» το προσχέδιο συμφωνίας που πρότειναν τα ΗΑΕ – Δεν περιλαμβάνει τη «σταδιακή εξάλειψη» ορυκτών καυσίμων

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 06.05.2024 12:48