search
ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:05
MENU CLOSE

Πειθαρχική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο

12.12.2023 17:37
beos 666- new

Πειθαρχική δίωξη στον Αχιλλέα Μπέο άσκησε ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων για τα όσα είχε δηλώσει μετά το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Ο Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του προέδρου των Θεσσαλών για αναρτήσεις στα social media, όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Αναλυτικά:

«Ο Αναπληρωτής Υπεύθυνος Άσκησης Πειθαρχικών Διώξεων Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, Αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης, άσκησε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του Αχιλλέα Μπέου, αξιωματούχου της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ.

Η Πειθαρχική Δίωξη ασκείται διότι ως αξιωματούχος της ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ, ο Αχιλλέας Μπέος δυσφήμησε ποδοσφαιρικές αρχές και όργανα προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις, ήτοι σε δηλώσεις οι οποίες περιέχουν μομφές για σκοπιμότητα ή δόλο ή μεροληψία στη λήψη αποφάσεων που κατ’ αντικειμενική κρίση δύνανται να βλάψουν τη τιμή και την υπόληψη των προσώπων στα οποία αφορούν και οι οποίες διαδόθηκαν με μέσο επικοινωνίας.

Ειδικότερα, στις 7-12-2023 προέβη σε δημόσια ανάρτηση στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης Facebook, σχετικά με τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΟΚ – ΒΟΛΟΣ Ν.Π.Σ. που διεξήχθη την 7-12-2023 στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η ανωτέρω πράξη προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 20Α§§1,2, 26 του Πειθαρχικού Κώδικα της Ε.Π.Ο».

Υπενθυμίζεται πως ο Αχιλλέας Μπέος είχε ανεβάσει ανάρτηση για τη διαιτησία για το παιχνίδι του Βόλου κόντρα στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και είχε μιλήσει και για μηνύσεις στους διαιτητές.

Ο Αχιλλέας Μπέος είχε γράψει συγκεκριμένα:

«Άλλη μια αλλοίωση αποτελέσματος και μάλιστα σε ένα αγώνα χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, όπως το αποψινό μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου.

Ανθρωπάκια χωρίς προσωπικότητα φορούν τη στολή του διαιτητή και υπηρετούν τα συμφέροντα των ισχυρών. Θα τους συνιστούσαμε να βάλουν την ποδιά της «Φιλιππινέζας».

Θα τους καλούσαμε να παραιτηθούν, αν είχαμε την υποψία, έστω, ότι έχουν ίχνος φιλότιμου, μετά το αποψινό διαιτητικό αίσχος. Τουλάχιστον ας συνεχίσουν την αποχή μήπως έτσι γλιτώσει το ποδόσφαιρο από αυτούς, που το γυρνούν δεκαετίες πίσω. Ντροπή τους.

Σημ. Καλά ο Ευαγγέλου μας είναι γνωστός από καιρό. Ο Περάκης; Νέας εσοδείας;».

Διαβάστε επίσης:

Super League: Διαχωρίζει τη θέση του ο Αστέρας Τρίπολης – Aπέχει από την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη

Super League: Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τουρκία: «Λουκέτο» στο πρωτάθλημα μετά τη γροθιά προέδρου ομάδας σε διαιτητή (videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 08.05.2024 23:03