search
ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 06:06
MENU CLOSE

Super League: Διαχωρίζει τη θέση του ο Αστέρας Τρίπολης – Aπέχει από την ψηφοφορία για την πρόταση μομφής κατά Μαρινάκη

12.12.2023 15:45
balla super league – new

Την πρόθεσή τους να απέχουν από τη διαδικασία για την πρόταση μομφής κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ανακοίνωσαν οι Αρκάδες, λέγοντας πως το εν λόγω θέμα αποπροσανατολίζει το βασικό πρόβλημα, το οποίο είναι η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα!

Σημειώνεται πως ο Αστέρας Τρίπολης θα συμμετέχει κανονικά στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Δημήτρη Μποροβήλο να εκπροσωπεί την ομάδα, αλλά θα απέχει από την εν λόγω ψηφοφορία.

Όλα αυτά έγιναν γνωστά λίγο πριν ο πρόεδρος της Super League Βαγγέλης Μαρινάκης ανακοινώσει την παραίτησή του από την προεδρία.



Αναλυτικά η ανακοίνωση



Το πρόβλημα στην παρούσα στιγμή δεν είναι το πρόσωπο του επικεφαλής της Super League, αλλά το θέμα της βίας στα γήπεδα, που βεβαίως και αφορά ΟΛΟΥΣ και όχι μία ομάδα ούτε ένα πρόσωπο.

Το θέμα της πρότασης μομφής αυτή τη στιγμή αποπροσανατολίζει το βασικό πρόβλημα, που είναι ΜΟΝΟ η αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα. Το να ανοίξουμε τώρα τέτοιο ζήτημα όχι μόνο δεν επιλύει το θέμα, αλλά καθιστά την αντιμετώπισή του ακόμη πιο δύσκολη.

Κατά τούτο, λοιπόν, εμείς δεν συμμετέχουμε σε αυτή τη διαδικασία.

Προτρέπουμε δε όλες τις πλευρές να σταθούν με ψυχραιμία και με ουσιαστικές πράξεις για την πραγματική αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας στα γήπεδα.

Διαβάστε επίσης:

Super League: Παραιτήθηκε από την προεδρία ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Τουρκία: «Λουκέτο» στο πρωτάθλημα μετά τη γροθιά προέδρου ομάδας σε διαιτητή (videos)

Τουρκία: Επεισόδια σε ποδοσφαιρικό αγώνα – Ο πρόεδρος της Ανκαραγκιουτσού γρονθοκόπησε τον διαιτητή (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29.04.2024 01:09