search
ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 04:24
MENU CLOSE

Βόλος: Άγριο bullying – Έγδυσαν και έπαιζαν… τρίλιζα στα οπίσθια μαθητή δημοτικού

12.12.2023 10:04
bylling new

Αλλο ένα περιστατικό ενδοσχολικής βίας σημειώθηκε αυτή τη φορά στον Βόλο. Εις βάρος μάλιστα ενός μαθητή ηλικίας 7 ετών.

Σύμφωνα με καταγγελία της μητέρας του επτάχρονου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένας μεγαλύτερος σε ηλικία συμμαθητής του, στο σχολείο τον έγδυσε και χρησιμοποίησε τα οπίσθιά του ως… πίνακα για να παίξει τρίλιζα!

Τον εφιάλτη που ζει το επτάχρονο παιδάκι αποκάλυψε, όταν χθες το πρωί η μητέρα του επιχείρησε να του αλλάξει ρούχα για να τον πάει στο πάρκο. «Ξαφνικά το παιδί έβαλε τα κλάματα και γενικά τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες δεν ήθελε να σηκώνεται και να πηγαίνει στο σχολείο», περιγράφει η σοκαρισμένη μητέρα.

Όταν ξέντυσε το παιδί της είδε στα οπίσθιά του γραμμένα με μαρκαδόρο τα «Χ» και «Ο» που χρησιμοποιούνται για το παιχνίδι τρίλιζα.

Ο μικρός που περιέγραψε τον εφιάλτη που ζει στα διαλείμματα στο σχολείο από συμμαθητή του σε μεγαλύτερη τάξη, αποκάλυψε ότι η χθεσινή δεν ήταν η πρώτη φορά, σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο του Βόλου.

«Από τα σπρωξίματα και τα χτυπήματα φτάσαμε στο σημείο να τον γδύσει και να παίξει τρίλιζα» λέει η μητέρα, η οποία πρόκειται σήμερα να έχει συνάντηση με τη διευθύντρια του σχολείου.

Διαβάστε επίσης

ΝΑΣΑ: Η Αθήνα τη νύχτα – Εντυπωσιακή φωτογραφία

Πρεμιέρα σήμερα για το εορταστικό ωράριο: Πώς θα λειτουργήσουν τα καταστήματα, ποιες Κυριακές θα είναι ανοικτά

«Μπλόκο» στους φιλάθλους στη Super League, κάμερες και αναβάθμιση έρευνας για όλες τις υποθέσεις οπαδικής βίας- Τι θα ισχύει για Κύπελλο και Ευρώπη – Όλα τα μέτρα

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 16.05.2024 01:32