search
ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:28
MENU CLOSE

Βριλήσσια – Συντετριμμένη η θετή κόρη του κομμωτή: «Νιώθω αηδία – Θέλω να πάει φυλακή» (video)

12.12.2023 13:42
vrilissia_kori_new

Λυπημένη και γεμάτη αηδία δήλωσε το πρωί της Τρίτης (12/12) η θετή κόρη του 49χρονου κομμωτή από τα Βριλήσσια, ο οποίος συνελήφθη για την τοποθέτηση κρυφών καμερών στο κομμωτήριό του αλλά και στο δωμάτιο της κοπέλας.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους στα δικαστήρια της Ευελπίδων, τις κρυφές κάμερες στο υπνοδωμάτιο που μοιραζόταν με την αδερφή της ανακάλυψε η μητέρα της.

«Έχω πάθει σοκ, δεν το χωρούσε το μυαλό μου και εύχομαι να ήταν ένας κακός εφιάλτης και να ξυπνούσα», είπε με τρεμάμενη φωνή η 29χρονη κοπέλα, η οποία έζησε για 10 χρόνια κάτω από την ίδια σκέπη με τον 49χρονο κομμωτή.

«Αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε ό,τι καλύτερο για να βοηθήσουμε για να μείνει μέσα και να τιμωρηθεί. Είμαι και θυμωμένη και λυπημένη, και συντετριμμένη και νιώθω αηδία για το πρόσωπό του», πρόσθεσε.

«Δεν θέλω να σκέφτομαι καν τι έκανε αυτός ο άνθρωπος. Δεν θέλω να σκέφτομαι το βάθος, εύχομαι να μην έχει πάει πολύ μακριά», τόνισε.

«Δεν το περιμέναμε με τίποτα, πέσαμε από τα σύννεφα, ούτε που φανταστήκαμε τέτοιες πράξεις. Φαινόταν ένας κύριος που πρόσεχε πολύ τη μητέρα μας και δεν περνούσε κάτι τέτοιο από το μυαλό μας. Ήταν στοργικός θα μπορούσε κανείς να πει, δεν φαινόταν ότι θα μπορούσε να κάνει κάποια κακή πράξη», εξήγησε η 29χρονη.

Όσο για τη μητέρα της η κοπέλα είπε ότι «είναι συντετριμμένη, είναι χάλια, πώς να φανταστεί κανείς κάτι τέτοιο; Ήταν μια φυσιολογική εικόνα, δεν θα περνούσε ποτέ από το μυαλό μας κάτι τέτοιο».

«Εμείς είμαστε στη διάθεση των αρχών αρκεί αυτός να μείνει μέσα. Δεν θέλω να τον ξαναδώ μπροστά μου», κατέληξε η κοπέλα για τον 49χρονο πατριό της.

Διαβάστε επίσης:

Πρόγραμμα Προσωπικού βοηθού για άτομα με αναπηρία – Η κατάληψη στο υπουργείο Εργασίας και το κατηγορώ ενός ΑμεΑ

Τέμπη: Ποινική δίωξη της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας σε 23 πρόσωπα για τη σύμβαση 717 του σιδηροδρομικού δικτύου

Ρέντης: Πέντε καθοδηγητές της επίθεσης ψάχνει η Αστυνομία – Μυστήριο με το τι γνωρίζει ο 18χρονος κι αν φοβάται να μιλήσει (Videos)

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11.05.2024 23:25