search
ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 03:07
MENU CLOSE

Ένας σπάνιος λευκός αλιγάτορας γεννήθηκε στη Φλόριντα

13.12.2023 06:00
leucistic_2

Πρόκειται για έναν εξαιρετικά σπάνιο αλιγάτορα που γεννήθηκε σε πάρκο άγριας ζωής στο Ορλάντο της Φλόριντα.

Το νεογέννητο ερπετό είναι γένους θηλυκού, έχει μέγεθος 49 εκατοστά και σύμφωνα με τους υπεύθυνους του πάρκου είναι ένας από τους επτά λευκούς αλιγάτορες στον κόσμο. Συνολικά 18 λευκοί αλιγάτορες έχουν γεννηθεί στους βάλτους της Λουιζιάνα από το 1987.

Το αδερφάκι του έχει σκούρο χρώμα κι ας είναι δίδυμα!

Ένας κτηνίατρος που τα εξέτασε δήλωσε πως τα μωρά είναι υγιή. Μέχρι στιγμής, τρώνε ωμό κοτόπουλο και σφαιρίδια Croc Chow, αναφέρει ο ρεπόρτερ του CNN, Forrest Brown.

«Αυτό είναι κάτι πολύ σπάνιο. Είναι απολύτως εξαιρετικό», δήλωσε ο Μαρκ ΜακΧιου, πρόεδρος και διευθύνον σύμβουλος της πάρκου «Gatorland».

Να σημειωθεί πως οι λευκοί αλιγάτορες είναι η πιο σπάνια γενετική παραλλαγή που εντοπίζεται στον αμερικανικό αλιγάτορα. Διαφέρουν από τους αλμπίνο αλιγάτορες, που έχουν ροζ μάτια ενώ δεν αναγνωρίζουν καθόλου τα χρώματα.

Διαβάστε επίσης:

Ποιες είναι οι πόλεις που θεωρούνται καλύτεροι προορισμοί στον κόσμο (Videos)

Raymond Chandler: «Ο Μεγάλος Αποχαιρετισμός» – Ανακαλύφθηκε χαμένο ποίημα του σπουδαίου Αμερικάνου συγγραφέα για τη νεκρή γυναίκα του

Βραζιλία: Τραγικό τέλος για 4χρονο κοριτσάκι – Τη βίασε και την κρέμασε ο θείος της

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 04.05.2024 02:31